Toysdaily 玩具日報

查看: 5932|回復: 12

[玩具攝影] Robot魂驚爆印度M9 (sand color)

:78:

:78:

指定動作................我有報價架...........港元44x (兩星期前):o

相是行爛....但剛滲完線(佢原本己滲咗灰色線....我自己仲意啡色多....所以再番滲)忍唔住偷影兩幅相......遲少少再影過:43:

:64:
Full Metal Panic seems is not a hot series in HK. Anyway thank you for your nice report.
差d搣屎咗!

因乜解救今次影到黃、啡、灰乜都齊呀?
得一隻?:Q  唔似師兄...
差d搣屎咗!

因乜解救今次影到黃、啡、灰乜都齊呀?
常威 發表於 13-9-2010 01:36 PM

咁佢真係黃/啡色喎.......灰色就....我都唔知點解.....:help:
得一隻?  唔似師兄...
呂品器 發表於 13-9-2010 01:43 PM

:unhappy:堅無錢呀........年尾仲要交成仟幾個早餐A稅呀..........要收下手.......:unhappy:
堅無錢呀........年尾仲要交成仟幾個早餐A稅呀..........要收下手.......
Warmblood 發表於 13-9-2010 02:10 PM

:o  政府應該有個買玩具免稅額...  尤其係量產化既時候..
政府應該有個買玩具免稅額...  尤其係量產化既時候..
呂品器 發表於 13-9-2010 02:21 PM
support !!:71:
what a good " no money " toy report !!:71:
政府應該有個買玩具免稅額...  尤其係量產化既時候..
呂品器 發表於 13-9-2010 02:21 PM

:*直情要所有在HK消費品都要有免稅額........定時影幅牆Upload去正苦就得啦....................:*
千幾個早餐A?對你黎講都係散紙黎0者!:45:你等灰色M9富士康,然後自己反入灰色自己改咋掛?
SUPPORT WARMBLOOD 兄!
SUPPORT WARMBLOOD 兄!
luciferdark 發表於 14-9-2010 09:25 AM

:$多謝您呀.........好耐無見您入SDF-1喎.....依排有乜搞作呢:78: