Toysdaily 玩具日報

查看: 6568|回復: 12

[玩具報告] 尋晚大膽一入....都唔錯

尋晚出左MK,本來諗住買REVOLTECH果SET暴力熊,點知神推鬼擁見到間野,自製左個BLACK ROCK SHOOTER場景,入去望下啦,見隻FIGMA BLACK ROCK SHOOTER賣@XX, 仲有GIFT送,於是隻GROOMY唯有暫時擺低啦。

同店主傾兩嘴,八下點解會賣得平出面咁多啦,其他店賣@xx,原來因為佢批貨寄番來時,D盒有D角縐左,所以至賣呢個價。

雖然係咁,我比錢時一D都無介意到,而且仲係個幾開心既購物體驗。因為呢個店主有交帶,老老實實話比D客知咩問題,反正隻野都無影響,同樣原裝貨有DVD同棞,仲有BETCH送;不過我覺得個重點唔在於呢度,而係店主會同客人溝通先係重點,我諗好多朋友試過買野時問店主野,比較好人既會應下你,衰D既直頭黑面求其應酬你,比錢佢駛仲要睇佢面色,所以同客人溝通係好重要既。

講番隻野先,之前好多巴打入左手架啦,唔作深入探討啦,就抽幾個POINT講下:
件野整體都唔錯,衣服方面好令面,同皮膚D質感有對比,扺讚!武裝係黑岩大砲,無論SIZE同外形亦忠實立體化,重有兩包黑色鐵鏈;係略為少左D活動位例如槍膛可轉呢類細位;廠方考慮到重量問題,多附加一個台座,扺讚!持劍手掌根部無關節,擺雙手持刀POST時另一隻手要換持大炮手掌先擺到比較自然D既持刀POST,要改進,或者廠方可以響下次出DEATH STAR時補送番就扺讚啦!

我本人最鐘意既一個細位,就係左眼果團藍炎!響燈光下個效果幾好;

最後,因為我部500D借左比未來老婆用,依家D相一律用手機影住先,部相機一歸位會立即補相(仲有隻DELTA未影呀>0<),報告完畢,ROGER!!

Douglas:  Please be reminded that DO NOT post the exact price here!  Thx! :(
cannot see the photo!
回復 2# mkyfk

FIX IT NOW!!
回復 3# 宮澤熹一

thanks!
...請問佢送咩=-='
因為..周圍都見 平你兩草wow
Day 1 was the same price as yours!
當然XD 只要好玩 無咩所謂
但我只係好奇佢會送咩...
當然XD 只要好玩 無咩所謂
但我只係好奇佢會送咩...
果汁先生 發表於 10-9-2010 05:46 PM

送個BETCH當BONUS囉,不過話時話,同棞隻DVD同HOBBY JAPAN送果隻內容一樣,係個碟面PRINTING唔同左。
BTY, 下次隻DEAD STAR我都會去番同一間買。
support BRS 巧正:71:
figma 出品,多屬佳品~
(我隻 關羽雲翔 例外 :79: )
隻眼好型~
但冇玩開
:DD
figma 出品,多屬佳品~
(我隻 關羽雲翔 例外  )
fktuen 發表於 10-9-2010 06:52 PM

咁大對ba......都唔滿足?
good photo.