Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [玩具分期] 決戰八十回之 1/4 HONDA CB750FOUR(更新:第56期,20版;索引在1樓)

CB750呀...........四衝程行化油既典範....
Warmblood 發表於 10-9-2010 03:15 PM

睇黎大大都有玩開車wor.....
回復 15# sundaydriver

and I worry about 出出下停咗就:angry:
幾有意思, 如果出d大大隻o既機械人模型的話就好喇, 不過請問樓主, 如果其中一個星期唔記得買, 係咪一定有得補購:?
回復  sundaydriver

and I worry about 出出下停咗就
mkyfk 發表於 30-9-2010 04:39 PM

哈哈!間野出咗好多年喇。

反而係驚同我訂果間書店會執遮。。。:34::34::34:
回復 19# sundaydriver

yes yes......驚間書店會執遮.......:time::time:
幾有意思, 如果出d大大隻o既機械人模型的話就好喇, 不過請問樓主, 如果其中一個星期唔記得買, 係咪一定有得 ...
OST 發表於 30-9-2010 04:42 PM

所以係要一次過訂full set,不過就續期畀錢。

諗落就無咁傷囉。。。

哈哈,自欺欺人!:26:
嘩...呢本野正呀...仲好好玩! 1/4 o既 CB750..一定好雄偉!

第二期小書仔介紹o既 CB400FOUR....是我的 DREAM BIKE....

諗落就無咁傷囉。。。

哈哈,自欺欺人!
sundaydriver 發表於 30-9-2010 04:53 PM

佢d野真係幾正, 又大件又精密, 不過一個星期先得果幾件配件, 年幾兩年真儲齊, 真係好#癮架喎:no:
嘩...呢本野正呀...仲好好玩! 1/4 o既 CB750..一定好雄偉!

第二期小書仔介紹o既 CB400FOUR....是我的 DR ...
迴轉宙斯 發表於 30-9-2010 04:56 PM

原來大大都係同好?
不過其實小弟對於電單車無咩認識,
係鍾意HONDA個款夠晒實用同經典!!:71:
佢d野真係幾正, 又大件又精密, 不過一個星期先得果幾件配件, 年幾兩年真儲齊, 真係好#癮架喎
OST 發表於 30-9-2010 05:03 PM

:sad: 係呀。。。真係好#下㗎。。。:sad:
架法拉利正,可惜係2008年創刊:79:
架法拉利正,可惜係2008年創刊
chlycab 發表於 30-9-2010 05:17 PM

我都訂唔倒。。。:79::79::79:

不過有幸睇過實物。。。
跟住,仲揼心。。。!!!:53::53::53:
睇黎大大都有玩開車wor.....
sam1984111 發表於 30-9-2010 04:36 PM

:(模型定 1/1先
佢d野真係幾正, 又大件又精密, 不過一個星期先得果幾件配件, 年幾兩年真儲齊, 真係好#癮架喎
OST 發表於 30-9-2010 05:03 PM

:@識野喎

諗落就無咁傷囉。。。

哈哈,自欺欺人!
sundaydriver 發表於 30-9-2010 16:53

訂 FULL SET 又唔駛一次過 PAY 晒先咁好?

正喎...俾 D 資料小弟得嘛?