Toysdaily 玩具日報

查看: 9036|回復: 21

[新品消息] 第21回 Prize fair - Banpresto展品: 景品 DragonBall改

(1) DragonBall改
呢度係咪有幾個系列:?
開始分唔到邊個系列打邊個系列:(
may be is 2 / 3 series
photo1 n 2 is small size same scale as frezza ship chara
photo 3 n 4 is big size
photo 5 / 6 may be is big size or same as photo 1 n 2
have time I will check / find more details
:71:

正呀~之前仲講緊撒亞人篇除咗會出悟空老豆巴特嘅成TEAM&比達父子TEAM之外, 唔知會唔會出布洛尼...點知一出就出晒3個型態加埋生化型態仲連佢老豆, 出得咁齊~正!!另外達拉斯成TEAM都係一個意外驚喜, 今次真係出晒所有Z篇撒亞人~好興奮好期待~!!P.S:第一幅圖..後面有個未來杜拉格斯..嘻嘻=v=+ (我估企佢左邊, 依服飾看, 應該係未來悟飯...連未來篇都出埋佢啦XDDDD)至於第2幅圖後面..睇個勢連猩猩篇都出埋~!!正正正~!!!
加多句...我好欣賞呢個系列, 絕對係極具誠意之作~!! 唔駛等HG(等咗廿幾Part)..以至而家DG唔知佢出唔出佢地既問題lu~XD
如果佢條line收得, 出返悟空細個果D都好吖...武術大會選手, 紅衣軍一眾, 占卜婆婆與選手們, 大魔王與手下們...(繼續發夢中......)
黑白龜仙人搞乜呀@@
黑白龜仙人搞乜呀@@
Kel 發表於 10-9-2010 03:08 AM

食錯o野中毒...............................
wow, Broly's set, must buy~~
正呀~之前仲講緊撒亞人篇除咗會出悟空老豆巴特嘅成TEAM&比達父子TEAM之外, 唔知會唔會出布洛尼 ...
J-Force03 發表於 10-9-2010 02:09 AM
yes, more chara than hg :$
成個撒亞星重生呀...GOOD...
may be is 2 / 3 series
photo1 n 2 is small size same scale as frezza ship chara
photo 3 n 4 is b ...
S20081997 發表於 10-9-2010 12:42 AM

Wait your updates:71:
加多句...我好欣賞呢個系列, 絕對係極具誠意之作~!! 唔駛等HG(等咗廿幾Part)..以至而家DG唔知佢出唔出 ...
J-Force03 發表於 10-9-2010 02:24 AM

正係正, 但呢條line都幾貴:(
Wait your updates
fatcheong 發表於 10-9-2010 11:35 AM
here comes update for U !!
2011年2月第3週 ドラゴンボール改 コレクタブルフィギュアV∼サイヤ人の系譜∼

- 2011年3月第3週 ドラゴンボール改 コレクタブルフィギュアVI∼サイヤ人の系譜∼

- 2011年2月第3週 ドラゴンボール改 DXフィギュア―BEAMS MANGART STYLE―

- 2011年2月第2週 ドラゴンボール改 DXフィギュアIII∼THE LEGEND OF SAIYAN∼
成個撒亞星重生呀...GOOD...
typhoon 發表於 10-9-2010 10:13 AM
:DD:DD
coz of used dream fm dragon ball ?? :he::he: