Toysdaily 玩具日報

查看: 7319|回復: 12

[劇場創作] 太陽都要拉下來

太陽從太古時代就高高放在天上,就是它,將令到所有玩具變色,老化.........:70:玩具對它恨之入骨,但只能眼看手勿動..........:56:
有一日,來左一件神物,長度可以同神仙棒一樣,拉高到上天,所有玩具立時要上天,要將太陽都要拉下來

當然同時有另一隊反對的要阻止啦!

ironman的陸軍無人機: 你地死開
老mark: 有我同音波在,你班友點都上吾到來的
Halo 紅色: 我幫你
Halo 綠色: 等我對付音波啦!

ironman的陸軍無人機: 開火!.......
老mark: 我有重裝甲,你打吾入的.......heehee:58:
Halo 紅色: 可似世色吾對,是咪要轉軚呢?........
Halo 綠色: KO
音波: 死!中彈
黑鬼: 其它人上來

ironman的陸軍無人機: 全武器齊發
Halo 紅色: 老mark!我幫你手
老mark: 多謝!我都要幫吓上邊
假面: 等我切
音波: 你就想
黑鬼: 我再叫人先

IXA: 你地無可能到此地的,向神.........啦!:x

IXA: 我就是最接近神的人啦..........hahaha

gunbuster: IXA, 我上到來你就死啦!.........wai.....好高呀!媽呀!

蛇: 你地同我死下來......快!

蛇: 主人老婆返來啦!!!!!!!!!!

ironman的陸軍無人機, Halo 紅色, 老mark, 假面,音波,黑鬼, IXA:
SHIT!!

ltm 11200

起重車組裝可去此看:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=135848&rpid=4633169&fav=yes&ordertype=0&page=1#pid4633169
:handshake:幾好玩咁喎
就位借鏡?還是真係咁高=-=
伸到禁長會唔會斷:?
回復 4# jimchan829

sure not as the material of arm is steel.
犀利車:(

Good Story!:71:..謝謝分享.....題外話:如果IXA是最接近神的男人...那麼樓主老婆大人返來時....樓主就係最接近死亡既男人啦......:58:
回復 8# hehemimi

hahaha........I am 地獄之男
ironman 陸軍係射唔到咁遙遠嘅"最接近神嘅男人", 原因係佢支炮唔可以抬到咁高,玩具design問題!! 
Good Story!..謝謝分享.....題外話:如果IXA是最接近神的男人...那麼樓主老婆大人返來時....樓主就係最 ...
hehemimi 發表於 6-9-2010 01:47 PM

笑咗,哈哈!!!
玩完之後,可以順便叫"最接近神嘅男人"換埋個燈胆!
回復 12# gumng

yes yes這就是買來的用處
Well......