Toysdaily 玩具日報

查看: 13791|回復: 32

[詢問] 想揾1/10機甲創世紀 mospeada Stick

Hi all big big,

想揾1/10機甲創世紀 mospeada Stick, 日/美版無所謂. Thank You.

:64: :64:
難!:31:

估唔到師兄你都中機甲!:71:
:65::65:
long time no C
have time come back to SDF-1 to Chat la
深水步有間有賣機甲創世紀模型, 精X對面, 不過唔SURE係咪1/10:67:
深水步有間有賣機甲創世紀模型, 精X對面, 不過唔SURE係咪1/10
蝦您波凸 發表於 4-9-2010 04:36 PM

1/10 STICK係指呢隻, 不是模型
http://wildcats.pupui.jp/mt/arch ... ak_review_pa_1.html

現在STICK比較少見, 多數只見LEY/RAND
http://wildcats.pupui.jp/mt/archives/2009/05/ley_rand.html
唔計價錢呢隻真係好o野o黎o既, 但我成日"仍"住d衫會溶......:Q
Ley肥趣美日都有,日1.8K,美1.4K:31:
前兩個月在雞旺Qxx見到
難!

估唔到師兄你都中機甲!
常威 發表於 4-9-2010 12:31

都好中架,不過剩係中人仔,CMs同Megahouse都有入.

但唔中飛機.你D post 毒我唔到.....好彩啫:66:
1/10 STICK係指呢隻, 不是模型

現在STICK比較少見, 多數只見LEY/RAND
redfish 發表於 4-9-2010 17:36

紅魚大, Beagle係唔係唔再出其他角色?

隻Stick有冇機會再販呢?
紅魚大, Beagle係唔係唔再出其他角色?

隻Stick有冇機會再販呢?
opr001 發表於 5-9-2010 12:05 AM

銷量不佳, 連紅電單車都取消埋, 邊會再販

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=104142
銷量不佳, 連紅電單車都取消埋, 邊會再販
redfish 發表於 5-9-2010 09:14 AM

是缺貨吧,~無晒貨都叫銷量不住?
是缺貨吧,~無晒貨都叫銷量不住?
simpsons 發表於 5-9-2010 02:11 PM

其實兩款出得好少, 但買的人並不多, ley仲要坐晒, 曾跳到1k以下.
1k以下.  無緣一見:79:
其實兩款出得好少, 但買的人並不多, ley仲要坐晒, 曾跳到1k以下.
redfish 發表於 5-9-2010 03:48 PM

1K以下?

如果仲有可唔可以通知聲?