Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 滴滴仔

[分享討論] Report 一下 2K11 ( 老NBA 迷一定唔玩唔得)

回復 30# 黑色三連敗
當然啦!個MJ Mode我宜家差三個mission就完成,有啲mission真係難玩到爆....
回復  黑色三連敗
當然啦!個MJ Mode我宜家差三個mission就完成,有啲mission真係難玩到爆....
pnchan 發表於 2-11-2010 01:27 PM

估您唔到~~~:DD 差3個missions~~~厲害 :( 可以睇出您對 mj o既熱誠~~~:$
估您唔到~~~ 差3個missions~~~厲害  可以睇出您對 mj o既熱誠~~~
黑色三連敗 發表於 2-11-2010 13:46

對波特蘭嗰版守住德士拿under 20分,又要半塲六個三分波加三十五分真係玩到人到癲!!!:@
對波特蘭嗰版守住德士拿under 20分,又要半塲六個三分波加三十五分真係玩到人到癲!!!
pnchan 發表於 2-11-2010 07:14 PM

聽落真係幾難~~~~:@
回復  黑色三連敗
pnchan 發表於 2-11-2010 01:27 PM

我站時玩左一個event ja :80:
我站時玩左一個event ja
滴滴仔 發表於 4-11-2010 12:50 PM

估唔到pn兄仲勁過您~~~:Q
估唔到pn兄仲勁過您~~~
黑色三連敗 發表於 4-11-2010 02:01 PM

因為我玩my player mode ja ..:78:
因為我玩my player mode ja ..
滴滴仔 發表於 4-11-2010 02:04 PM

玩多幾個modes啦~~~:DD
回復 36# 黑色三連敗
我宜家打淨對湖人嗰版,開始挑戰緊!已經lead 2-0! haha....
回復  黑色三連敗
我宜家打淨對湖人嗰版,開始挑戰緊!已經lead 2-0! haha....
pnchan 發表於 4-11-2010 10:43 PM

估唔到您打機一樣咁勁~~~:@

回復 40# 黑色三連敗
唔係,係隻game set到Jordan鬼死咁勁啫,吓吓都可以攞到四五十分,我諗我玩其他隊一定無玩得咁好!
回復  黑色三連敗
唔係,係隻game set到Jordan鬼死咁勁啫,吓吓都可以攞到四五十 ...
pnchan 發表於 5-11-2010 01:01 PM

原來如此~~~d成就俾您開晒啦 :DD
雖然我都有玩,不過唔係PS3版本,只係PSP版本..........

(PS3機價仲係貴,在定時間又唔多)