Toysdaily 玩具日報

查看: 8435|回復: 27

[其他] JAM PROJECT 十週年演唱會先行--影山MINI簽唱會初報

今日去左九展睇影山宣傳下月既JAM 演唱會, 在九展圓型大堂舉行, 地方雖小但氣氛熾烈~~!!!
今日總共唱左四首歌包括: 龍珠, 鬼神童子, GETTER同牙狼~~!!!
在場氣氛高漲, 大家都盡興而回~~!!!
今日仲破天荒, 影山落台同大家握手, 小弟都有幸可以同佢握到手~~!!!
其後, 影山接受各傳媒訪問, 最後係在場買左新大碟既歌迷舉行簽名會~~!!!
今日, 為下月既演唱會作為一個藥引, 大家買左飛既朋友, 下個月準備盡情嗌個夠~~!!!

*等其他朋友上傳有關照片~~!!!
人兄, 你真快手呢~~~~~

我雖然無咩跳, 但都好累~~~~~
頭像被屏蔽
期待9月23日呀~~~
衣+重有冇飛買?
衣+重有冇飛買?
lf@king 發表於 1-9-2010 12:43 AM

當然有~~~~~快手喇~~~~
如果有碟賣就好~~~等我呢d唔去都買碟睇下~~~:die:
如果有碟賣就好~~~等我呢d唔去都買碟睇下~~~
黑色三連敗 發表於 1-9-2010 12:22 PM

買日本live DVD睇啦
買日本live DVD睇啦
Quentin 發表於 1-9-2010 04:05 PM

會唔會好貴架~~~我d貧民黎~~~:unhappy:
快達票係咪姐係去通利琴行買飛?
快達票係咪姐係去通利琴行買飛?
lf@king 發表於 1-9-2010 07:13 PM

對~~~~
$280買晒............:time:
$280買晒............
lf@king 發表於 2-9-2010 02:32 PM

對~~~~
▼_▼"...........
完全收唔到消息...............
▼_▼"...........
完全收唔到消息...............
太歲 發表於 2-9-2010 08:34 PM

太歲爺, 重有JAM Project live等緊你~~~~
官網: http://www.ed-production.com.hk/