Toysdaily 玩具日報

查看: 13744|回復: 16

[玩具報告] D.M.S. Rider 迷推介! 高質 Rider 盒玩及扭蛋!!

性價比很高的 Rider 收藏品!  HDM 創絕及 DG Part IV!  除了 QC 要看運氣之外, 十元八塊, 你還想怎麼樣?

這次的玩評就簡單多了......

蔗渣價錢, 魚翅享受!!  去相吧!  我還要拍獨角獸及 M9 Hobby Japan 限定的!!

HDM 創絕

HDM New Den O-.jpg

HDM W Fang Joker-.jpg

HDM W Trigger Metal-.jpg

Rider Digital Grade part IV

DG 4 Accel Trial-.jpg

DG 4 W Extreme-.jpg

DG 4 Shadow Moon-.jpg

DG 4 King Form-.jpg

D.M.S. 玩味指數

外型 (40) 33
佩件及 Gimmick (20) 10
品質管制/QC (20) 12
價錢 (20%) 17

總分: 72分

OT:  謝謝大家在上一貼的支持!!  I love u all!!
Photo look good
:47:隻新電王好正喎
隻King Form完美到呢.........
簡直超越盒旦級數
:Q蔗渣價錢, 魚翅享受
隻King Form完美到呢.........
簡直超越盒旦級數
jetyam999 發表於 29-8-2010 06:28 PM

Agree! The best in DG4!  :)

隻新電王好正喎
大舊金 發表於 29-8-2010 06:23 PM

If Bandai use "Crystal" eyes, triple better!  :(
又真係幾正喎.....:58:
:63:唔好推我入坑.......蔗渣價..魚翅享受這句文字深深打動我:(
THX DMS bros!!
:44:德哥請問個盒樣係點架!下次出開mk想抽番兩盒過下手癮
德哥請問個盒樣係點架!下次出開mk想抽番兩盒過下手癮
大舊金 發表於 29-8-2010 10:36 PM

今次呢套HDM創絕不用抽的。:71:
必中的。盒面是邊個,入面就會係邊個。
影月 :handshake::handshake::handshake:
每次搭地鐵都畀佢引死
影月
每次搭地鐵都畀佢引死
八口八口 發表於 29-8-2010 10:43 PM

OT:  But the ticket designs are no doubt that bad............. Just like Gundam................ Sigh............... :59:
DG 真係魚翅享受~好掂wow 呢一彈~
DG 真係魚翅享受~好掂wow 呢一彈~
neweasonlss 發表於 30-8-2010 12:49 AM

Yes!  Price is reasonable and no miss for all Rider fans!  DMS recommended! :71: