Toysdaily 玩具日報

查看: 4473|回復: 10

[詢問] 求救!隻紅金古迦甩左"較"?

素體入面甩左較,而家右手條條fing
有無兄弟可以教我拆body同除衫,十萬個感激:handshake:
件胸甲側面位係用膠水接合的
這隻限定版是不是行貨??如果是,大大你可以sent這幀照片去香港代理  萬信有限公司 MANI Ltd, 待他們處理, 唔理你買了多久, 只要記得那處買, 不防一試。(在下曾經在此給他們維修過影月。希望幫到你。)
這隻限定版是不是行貨??如果是,大大你可以sent這幀照片去香港代理  萬信有限公司 MANI Ltd, 待他們處理, 唔 ...
白少一 發表於 30-8-2010 12:26 PM

衣家係爛左BODY

叫代理送個BODY比樓主...不會吧....
頭像被屏蔽
衣家係爛左BODY

叫代理送個BODY比樓主...不會吧....
改咩名好? 發表於 30-8-2010 12:29 PM

在下當時要修理的影月就是body左腳折斷, 接待處姐姐話要放低處理; 需要填一張表格 : 循例顧客姓名及聯絡電話果啲, 三個星期就電聯我話幫我隻影月換了body, 叫我去拿。
後話 : 當時我問過接待處姐姐,可不可以在街買301 body自行更換, 她引用維修師傅的建議話最好唔好啦, 因為啲衫係脫不到下來的, 他們更換給我們的body是連衫一起的。
在下當時要修理的影月就是body左腳折斷, 接待處姐姐話要放低處理; 需要填一張表格 : 循例顧客姓名及聯絡 ...
白少一 發表於 30-8-2010 12:50

:?想問下幫你換個新body駛唔駛收番錢!?
想問下幫你換個新body駛唔駛收番錢!?
大舊金 發表於 31-8-2010 02:01 AM

如果唔洗錢...真係點都買行貨....
想問下幫你換個新body駛唔駛收番錢!?
大舊金 發表於 31-8-2010 02:01 AM

當時影月上市大約只是2~3個星期, 給萬信更換了素體後並無收費。
當時影月上市大約只是2~3個星期, 給萬信更換了素體後並無收費。
白少一 發表於 31-8-2010 22:09

:77:哦!原來如此
自己換啦, "當時"已經係好耐喇!