Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] MARVEL UNIVERSE 2010 Series 04

等了兩個月,今晚終於集齊到手,去片:
先來本是很期等的一隻:Iron Spider-Man~~但實物顏色較暗啞,有點失望

再來是次期待的:Iron Patriot ~~這隻不錯,勝在顏色夠搶眼,只是欠了一個盾~可惜

再來是Marvel Universe的弱項: Mary Jane ~~孩記的女女,真的唔掂

來個近鏡~~最靚係MJ個心口~~個蜘蛛俠圖樣~~

今次出得中規中矩的一隻:Winter Soldier

今次Marvel Universe 3.75" 2010 Series 04出得較好的反而係下面兩隻奸角

Skrull Soldier

近鏡:個樣幾衰~~咁先神似嘛!!

Wrecker

個樣惡形惡相,一睇就知係壞人

下回再來拆盒大解構!!

請問 Mary Jane  邊樹仲有貨呢??
回復 2# gumng

gumng大大,可以去雞旺一樓找找
回復  gumng

gumng大大,可以去雞旺一樓找找
大ken 發表於 28-8-2010 01:09 AM

今日先去過, 無見過, 可能比人買咗!!
呢排掛住買StarWars都冇乜找MU
呢set得Skrull想入

[quote]今日先去過, 無見過, 可能比人買
回復 5# 玩具Kenny
隻Skrull真係唔錯,大大唔好錯過
以前的系列我都唔係隻隻入,但近排MU出的越來越有質素,而且D款都在其他系列小見,故全套入,免得第日難找
回復 4# gumng

我都發覺近排MU較難買到,尤其那些特別角色(如MJ,唔係SUPER HERO都有得出),故遇到岩便要即入
回復  gumng

我都發覺近排MU較難買到,尤其那些特別角色(如MJ,唔係SUPER HERO都有得出),故遇到岩便要即入 ...
大ken 發表於 28/8/2010 05:11 PM

可惜MJ手部設計太差了
看似10年前的設計
:70:
我都算有dd接觸MU﹐但真係唔係好熟呢班﹐可唔可以介紹下