Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [舊物cheap入]CM's 銀河飄流

According to your CMS playing record, this figure will be crush into dust by your hand in 10 minutes.:71:
回復 5# Panzer
呢隻, 信和 9/F 有喎, 不過要 差不多4條魚.
回復  Panzer
呢隻, 信和 9/F 有喎, 不過要 差不多4條魚.
汝無名 發表於 27-8-2010 05:54 PM

9條野變4魚?攘左鑽石架?:@
佢盒面寫住限定板喎, 不過 9/F 陳叔叔D價錢有時都幾癲.
有興趣WOW
邊一間啊大大.
請PM告之 謝謝你
有興趣WOW
邊一間啊大大.
請PM告之 謝謝你
果汁先生 發表於 27-8-2010 18:43

信和 9/F 得一間玩具舖, 好容易見到, 希望幫到你.
SSP hv full set months ago la, price almost the same as i can remember...
but I bought them all at higher price long time ago...
原本都想入但好多人話鬆加上中個CMs 勇者系列招就打消念頭...

又被独倒。。。。常威大大可否Pm我深水埗辺条街、同店名please?
細路!爭我一個機甲post!

M已P,請check!
我以為呢個係主角咋!買一隻試下先啦!唔得都唔傷嗎!
常威 發表於 27-8-2010 01:56 PM

大大買呢隻主角機, 己經是所謂改良版, 其他機只會更差
http://www.cmscorp.jp/products/ma_vifam_vifam13.html
早幾日肥趣都見到, 不過貴D!!
大大買呢隻主角機, 己經是所謂改良版, 其他機只會更差
redfish 發表於 29-8-2010 10:35 PM

喂!我隻既冧把係「7」,改良版係「3」!:@

即係我果隻都係前期版!唔怪之得咁平!:unhappy:
喂!我隻既冧把係「7」,改良版係「3」!

即係我果隻都係前期版!唔怪之得咁平!:unh ...
常威 發表於 29-8-2010 11:02 PM

不是睇號數的, 改良版和初版一樣有137三款, 最大分別是肩甲噴射器, 初版沒有的, 所以大大的一定是改良版
細路!爭我一個機甲post!

M已P,請check!
常威 發表於 29-8-2010 09:02 PM

知道。。。。:die: 実情系o甘。。。最近要"move house"、主体被人pack左入倉。。。
可否用 最近入手的MacrossF  VF25F大気圏版+魂shop 限定 飛弾set 頂ー頂先∼
"move house"完再入倉那回主体。。。再還。。post:help:
:64: