Toysdaily 玩具日報

查看: 28112|回復: 125

EM GOKIN 三一無敵 CALIBUR EM01 + EM02

:o

真係有講價錢架....
EM-01 + EM-02 ....好似8魚/對

好少手換....可惜.........配件係o甘多:oh:

"本身己經有滲線.....我無retouch的"

一部唔變得既車車.....外型又真係幾好....算重手...:78:

有一處幾衰.....隻手肘又唔係二重關節...又唔係ball joint.....居然係一個..."C"型 clip.....吹漲:oh:

set pose用易....腳算重...balance得幾好........:$

依兩隻翟基仔要提提....shoulder同腰居然係ball joint.....係可以有限活動的......真得意:love:

:64: 謝收看.............收皮:43:
Cool and I have bought the Calabur today!  But the QC is really................ :70:

$38X around!  :)
係幾精細喎!:shiny:

有幾大隻呀?

:58: 仲諗緊討論區果邊點解仲未有人放毒,
原來樓主show左價錢自動放哩邊...

不如樓主除番價錢放番果邊啦,等多D人上癮都好嘛!

玩具本身真係好精緻,滲埋線真係一絕!
最可惜就係無變形系統,
但係外形殺晒,又算多武器,
作為三一無敵迷,上次隻CM's畀佢激左一鑊,
今次哩隻真係無走雞!!

:64::64: 多謝分享 :64::64:
另外我想問下樓主隻卡力霸係全膠定係有合金成份?謝謝
Please note: GOKIN:he:
If they issue the ultra slim helicopter skeleton and the stupid tank as well, I will get them all.
Cool and I have bought the Calabur today!  But the QC is really................

$38X around! ...
Douglas.M.Saint 發表於 27-8-2010 12:21 AM

:(quality我都接受既....可能我自己要求偏低

係幾精細喎!

有幾大隻呀?
常威 發表於 27-8-2010 08:58 AM

約5~6吋高

If they issue the ultra slim helicopter skeleton and the stupid tank as well, I will get them all.
Panzer 發表於 27-8-2010 10:02 AM

:DD出埋咪"三一無敵" law.........
其實早前番出d模型出咗好多兵仔d suit.....我等極都唔見隻...飛艇......好想要呀:63:

仲諗緊討論區果邊點解仲未有人放毒,
原來樓主show左價錢自動放哩邊...

不如樓主除番價錢放番果邊啦,等多D人上癮都好嘛!

玩具本身真係好精緻,滲埋線真係一絕!
最可惜就係無變形系統,
但係外形殺晒,又算多武器,
作為三一無敵迷,上次隻CM's畀佢激左一鑊,
今次哩隻真係無走雞!!

多謝分享
sundaydriver 發表於 27-8-2010 09:19 AM [/quote]

:65:
- 係邊度post都無所謂lui....反正最後都係比人搬post....
- 如果依件玩具變得...我估一係就硬直一碌薯.....一係鬆到企唔到....依家味幾好.....幾有速水feel:52:
- Cm's個隻係買變型同大甲啫:66:

另外....我暫時摷唔到邊一忽係..."合金"....:(
再曹就躉去TOYSDAILY 會員查詢/版規說明:he:
I love stupid tank.
再曹就躉去TOYSDAILY 會員查詢/版規說明
Panzer 發表於 27-8-2010 11:03 AM

:shiny:真係咁筍......
I love stupid tank.
Panzer 發表於 27-8-2010 11:06 AM

:DD好似您呀...
"另外....我暫時摷唔到邊一忽係..."合金"...."

HAHA! 我都估倒會無乜合金成份,都係個名遮。
好似隻 GundamFix Metal 都係得個較位係合金,真係激死!

不過見隻卡力霸小腿用鏍絲,仲以為果忽係鐵添...

但係話說回頭,如果佢零零舍舍得果忽用鐵,
整體感覺就變得好玩具。
宜家滲左線,同埋用同一種質料,就有手辦既感覺。

敗筆反而就係果幾顆鏍絲...
"另外....我暫時摷唔到邊一忽係..."合金"...."

HAHA! 我都估倒會無乜合金成份,都係個名遮。
好似隻 Gu ...
sundaydriver 發表於 27-8-2010 11:20 AM

咪係....小腿果幾粒螺絲真激死:53: