Toysdaily 玩具日報

[其他] 香港同胞們,你睇呢班菲律賓在做咩

唉!!:26:
中國人也有很多愛幸災樂禍事不關己的心態...

印尼排華時大班女同胞被輪姦,男同胞被支解,印尼女人見死不救還仇恨華人........
有當時些港人看了相片很過引...
今日還貪平請印傭..........

今日還在街見有人把昨日慘劇當時茶餘飯後的吹水娛樂.......

單是針對某些人種何必呢,相中人是可恥,但不代有需要增加仇恨心態.......
:31:睇佢地衣著!應該係一班無知既女學生

尋日TD同各大本地forum亦有D人唱反調,話事不關已,冇感覺....
但大家都明白佢地唔代表香港人,亦唔希望佢地嘅言論俾人cap圖轉貼,話香港人個個都冷血
己所不欲勿施於人,我地亦唔好用幾個十幾歲學生嘅無知去批評一個民族吧
尋日TD同各大本地forum亦有D人唱反調,話事不關已,冇感覺....
但大家都明白佢地唔代表香港人,亦唔希望佢 ...
WalkerMachine 發表於 24-8-2010 20:59

:67:好同意!請大家成熟d吧
唉~~~~~~~~~~無能國家
我都覺得應該對事不對人,但她們那樣做實在可恥...
連菲警都走去影相,還有講有笑,真不知所謂!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
FXXK YOU :* ......死賓佬~ 賓婆 :53:
連菲警都走去影相,還有講有笑,真不知所謂!
DVD迷 發表於 25-8-2010 11:34 AM

警察都笑著拍照, 這真的說不過去.
他們不是以為這件事全靠他們機警神勇完滿解決了吧...
記得曾經何時...好似係元朗亦發生了一單嚴重旅遊巴士車禍(好似有成拾幾2拾人死亡)..事後,一班"香港消防員"亦在出事車處拍片留念...
呢班仲係唔係人嚟o架????????
我覺得死嘅應該係呢班垃圾! :*:blame::angry::blame:
警察都笑著拍照, 這真的說不過去.
他們不是以為這件事全靠他們機警神勇完滿解決了吧...
手榴蛋包飯 發表於 25-8-2010 11:42

叫他們食屎就有份?
:*

yugi 發表於 25-8-2010 13:58

嘩~睇到火都爆...