Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Platoon: 1/6th scale Chris Taylor Collectible Figure

好靚, 有返當年做大兵的水準! 太好了
幾錢到???我未睇過套戲,但應該會入,因之前都好想入隻越戰FIGURE

個樣係好過初版...已經有d似查理辛...但仍有進步空間...

配件幾齊...幾乎戲中所有隨身物品都附上...
即使小配件都有做足,例如衣領上掛著的手錶,毛巾,手鐲...頭盔上的文字和小木棍...HT今次幾細心~~GOOD !!

M18A1地雷連引爆器都有...幾意外~!!

今次軍靴終於唔再係啤膠....HT其實要做,係一早可以做到~可能係生產效率同成本問題...以前成日都捨難取易...

不過HT又係用M4或M16A4去扮M16A1....唉..HT一擔沙糖一擔屎....哩頭讚完佢做得好,個頭又偷雞

條頭帶太陷入個頭啦...好似有條坑鑲嵌左條巾咁....:funk: 快D改返自然D啦~!

人地真人都冇咁貼...條帶係有相當厚度嘅....

我係殺戮戰場的FANS...應該會訂....又要唔見錢喇~
都好似得得地,但係已經現代加二戰啦:(
開埋越戰真係唔得了:cool: