Toysdaily 玩具日報

查看: 8719|回復: 21

[玩具攝影] He is Back~!! T-850

He is Back~! TERMINATOR有現貨喇~要買嘅朋友趁手啦~~(好似話又已經賣晒了)

HT之前透露...會出T1...但未有計劃出T3....
所以買多隻T800....改改D配件...自組隻T850玩吓~~:)

改T850配件一覽
T3被褸
黑超
G36
GLOCK18
M1919
榴彈砲
SHOTGUN
棺材
左手掌(可動手指)- 托棺材用
左拳
購物籃
火箭炮 RPG7(唔記得影相)

T3經典情節 ~~ 托棺材~!!

去便利店掃貨...

店員問佢攞錢,佢就叫人同佢隻手講....

再販嘅頭雕,上色方面...我覺得冇第一版上色咁多層次....
另外~個樣咁老...o岩晒砌T3時嘅TERMINATOR~!!:34:

T800 & T850

補返幅用RPG7嘅相...TX真係韌...直擊中左哩碌炮都冇事.........
第一張改得5錯:71:
我覺得T2套衫靚過T3,T3比我覺得好怪
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
第一張改得5錯
我覺得T2套衫靚過T3,T3比我覺得好怪
andrewtam 發表於 17-8-2010 06:13 PM

THX~~
的確,T2套皮衫係最正~!!

請問版主可否介紹下o向邊處搵到 d 咁正 o既 accessories
夜星閃 發表於 17-8-2010 06:18 PM

都係不外乎雞旺地庫,現殊點一樓,槍街巷仔EB隔離....
平時見到o岩用就買定...有部份配件年幾前買落...逐d儲...

咁大膽偷懶唔整 server 走左去玩 figure~~
shiine 發表於 18-8-2010 01:06 AM

:help:冤枉呀大佬爺~~server唔係我整呀~~
係d更高級嘅版主負責o架~~:he:

可憐的 T-850 變身 C9......:34:
:78:...吸引

That's nice Max:71:, got this T3 leather gear myself but thought it may be slightly under size for the new TT body though. And you've proved me wrong:DD

HOLY......MOLY.....:@ just realised that the first pix was a PS copy but not from the original movie poster. Awesome man......
回復 8# evilalive

件褸,肩膊係有d緊....
但用力係可以套到入去...
另外,衫身短左d.....
頭像被屏蔽
搵配件呢家野真係要撞手神~ 我之前幫蛇叔執藥~ 連老銅 d 樓上鋪都搵埋執得整......
shiine 發表於 18-8-2010 11:13 PM

請問Shiine兄 "老銅"-什麼地方有你說的配件? *** 已更正貴兄之名字. 一時手快打錯, 請見諒!!! :43:
頭像被屏蔽

銅鑼灣16樓...我以前都間唔中會去~
但始終對於我黎講太遠..而家好耐冇去嘍~

MK仲有間係"先撻"商場頂樓...我都會去執藥~
槍街巷仔EB隔離幾點開:?
"Talk to my hand"真係勁好笑~ 可考慮配幅開場既星星眼鏡:66:

另Max兄影既Terminator次次都好有feel~