Toysdaily 玩具日報

查看: 22286|回復: 47

[個人收藏] 正常了........唔買又係買左& update 左個玩具櫃

12"拉打...都係我最愛:$

呢隻W 呢.....好似簡單左D....唔太值呢個價:67:

其如的拉打們....有D比我收起左,有D比我放左係後面:(

開隻W ~ 順手開呢兩隻雙古..( 肥金唔好話我只係儲盒:*)

電all series ..:handshake: ( 紅mo黑mo..重唔得閒開:o)

來張一排過:$ ....遲D再執下位..可以順序排下先:he:

到星矢la ...其實現在沒買下去...有好多都冇買:unhappy:...神聖衣個D算把LA..

十卜一下先!:o

我見到上面果層有合金魂喎!影埋啦!:he:
回復 1# 滴滴仔

Honestly, I love this kind of "show-off" sharing the most!  Support! :71:
:45:超!又話唔買隻W!

:52:隻新電王好搶眼

:75: 有人仲未買龍騎
12"拉打...都係我最愛

呢隻W 呢.....好似簡單左D....唔太值呢個價

其如的拉打們....有D比我收 ...
滴滴仔 發表於 10-8-2010 09:07 AM

:80:如果隻W大脾同小腿粗dd應認會好睇番d......不過隻綠色又好正:43:
如果隻W大脾同小腿粗dd應認會好睇番d......不過隻綠色又好正
Warmblood 發表於 10-8-2010 10:00

:67:好同意

乜你連神話都有玩埋 :@
望住咁多12" ,
真係好感動呀~~~~~~:D
many good stuff.:71:
鍾意大堆頭:handshake:
好想要個咁既玩具櫃呀 :no:

精彩 :71:
so many good things :71:
Love the Seiya series~!
You're correct that this PBM CJ doesn't worth the pre-order price;
Fangjoker & Skull should be better...