Toysdaily 玩具日報

查看: 13377|回復: 55

[個人收藏] [早起的鳥兒有蟲吃]風雷篇特別版車票套裝

買到啦~:D
特登6點鐘起身都是抵的,
一套4件ITEM(嚴格而言是六件),
紙製車票套連車票(兩張)一套,
車票上的拉打是漫畫版,感覺良好,:!
順帶一提,是新一號來的。
宣傅用優惠卷二張,不詳談了。
重點!!金屬製V3皮帶扣一個!!:*
手工都算係咁啦...起碼好過女人一百蚊三條的Batman腰帶...全件啞面不上色,好不好見人見智,大小適中,與正常皮帶扣幾乎一樣大細,唔算太浮誇,表演慾強的朋友可能會有點失望...
詳情還是看相吧~:43:

我冇1條皮帶穿到皮帶扣 = =
頭像被屏蔽
有什麼被騙不被騙呢?
看到樓主6點起身買到心頭好的開心情形,就已經值回票價了
我冇1條皮帶穿到皮帶扣 = =
春平 發表於 8-8-2010 08:17 AM

其實一條普通的Baleno皮帶都穿到架啦...
唔係fit size就是了:26:
[早起的傻佬又被騙]廢鐵篇冇用版騙錢套裝..........
最新港聞 發表於 8-8-2010 09:11 AM

多謝回覆:38:
有什麼被騙不被騙呢?
看到樓主6點起身買到心頭好的開心情形,就已經值回票價了
tescocow 發表於 8-8-2010 09:20 AM

多謝支持:64:
樣野係每個人心目中都有一樣價值, 佢又無話貨不對辦之類...談不上騙錢吧...完全沒有騙的成份在其中  
可能佢對你黎講唔值依個價...但都未至於你要話人傻佬wow
檢討一下自己先話人啦

話時話 另一套 係唔係black係唔係同時發售?
依套都幾好...但我有d對睇下另一套如何
anyway 我覺得買得好 支持
恭喜~!

如果BLACK果SET出腰帶就好, 而家出軍牌都唔知想點都冇關GE;MTR大細超....
小弟ge目標係日月篇, 不過我未必會六點起身去買咁神心:43:
恭喜~!
如果BLACK果SET出腰帶就好, 而家出軍牌都唔知想點都冇關GE;MTR大細超....
ChrisLamXYZ 發表於 8-8-2010 10:20 AM

係lu我都覺...個軍牌又唔靚...
小弟ge目標係日月篇, 不過我未必會六點起身去買咁神心
星月浪人 發表於 8-8-2010 10:55 AM

實不相瞞...我以為去到要排隊tim架...
點知通行無阻,可能我真是太神心....
小弟9點係旺角站入手,唔使排隊。好開心!!!
十二時正,中環站入手,仲有大把貨。如果下星期喺咁就正la
小弟9點係旺角站入手,唔使排隊。好開心!!!
山吹老師 發表於 8-8-2010 04:25 PM

果然是我太神心...:56: