Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: chukkkk

[個人收藏] HG 1/144 RX-78-2 G30th x ANA 電鍍特別版

不過隻電鍍真係唔錯,我估應該唔駛1牛,16~7算大約7魚~8魚咁上下,水尾(9月底前)可能6魚多
但係隻1/48 ...
chlycab 發表於 2-9-2010 02:29 PM

我都希望隻OO 8舊可以落樓,但係隻RX-78-2 7 月中第一批貨都要買7魚8,OO本身又貴過RX-78-2、而家D日元又9算幾....:42:
不過隻電鍍真係唔錯,我估應該唔駛1牛,16~7算大約7魚~8魚咁上下,水尾(9月底前)可能6魚多
但係隻1/48 ...
chlycab 發表於 2-9-2010 02:29 PM

我都希望8魚可以落樓,但係隻OO本身定價貴過RX-78-2,當時7月中78第一批貨都要7魚8,而家日元又高水,希望9月中第一批貨唔好咁貴嗱~如果唔係就吓先,等佢回落D先買:26:
我都希望8魚可以落樓,但係隻OO本身定價貴過RX-78-2,當時7月中78第一批貨都要7魚8,而家日元又高水,希望 ...
chukkkk 發表於 3-9-2010 10:06 PM

其實真係等一等,玩開呢d特別版既都係固定玩家
好似隻rx-78咁,由7魚跌到依4魚幾5魚就買到,隻1/48跌到低過1牛