Toysdaily 玩具日報

My Forever Hero---The Man Of Steel

個臉好似怪怪地:@?
嘩老細~ 你呢隻"基佬"的面相一D都唔輸蝕過HT嗰隻喎~ 勁~
頭像被屏蔽
嘩老細~ 你呢隻"基佬"的面相一D都唔輸蝕過HT嗰隻喎~ 勁~
wwh 發表於 28-5-2011 04:18 PM

對! Erick Sosa 的頭雕面相....段估唔會比人話似湯告魯斯啩!!
有心有力的高手 :71:
:?無人覺得個臉怪嗎?
回復 37# samuellam

please give some respect
if you have ever sculpted before, you will know head sculpt is not an easy task, i can tell this superman HS takes alot of hard work.

我寧可學樓主自制一隻,好過比成1.3k去買一隻得5-6成似既Superman.
當然前題係要有樓主禁強既DIY手藝啦.
Erick Sosae既superman頭雕唔知係邊度可以入手呢?
:71:very good! even better than hottoys.
That looks great :77:
回復 39# kr2004jp

haha, add his facebook and ask hahaha
個頭雕有D怪,但神髓比HT似:71:
如果Erick Sosa哩個頭雕都算怪,咁HT個我搵唔到乜形容詞去形容了~
拉柴兄,勁呀~ Support~

回復 38# hunterelf [/b
我只是說自己的觀感而已,難道只可以讚不可說出缺點?不可交流?說意見=不尊重??事實上我並非不尊重樓主,只是說出自己意見,可以不同意我,頭像我就無做過,不過我自己都有畫畫,幫公仔上色等,朋友大家都會交流意見,說出問題!之後改良進步,雖然畫得唔好!所以我係善意地比意見!
我都貼些自己的幼稚畫,都歡迎比意見!:64: (版主SORRY,有些離題)

這是手繪T
另外我自己係100﹪超人FANS 120﹪李夫FANS:71:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 5096&highlight=