Toysdaily 玩具日報

查看: 15262|回復: 31

[劇場創作] 幪面超人劇場(第十章: The sword and power of DMC!)

呵呵呵~實在估唔到第十集可以咁快出街~~如果一年出一集,今集咪decade??(十年)講笑~~ 成日都諗,唉..如果garo出齊裝著出shf一定可以俾到更多idea我~~希望笨大將來會啦~~(2%)
上一集~ : http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=133355&extra
好!!去片!

GILLS: 死DK,叫分散黎走話怕一死死哂,家陣玩逐個KO咪仲死..

THE BEE: 咳咳..企?度..
GILLS: 哼..

GILLS: 係國刑警THE BEE..嗎..

THE BEE: 冇錯..來因唔使講啦..

GILLS: 哼!想休息下都唔得!!你自己攞黎!!

THE BEE: 收聲!!

GILLS: 早知D刑警咁雞~使鬼出爪..

GILLS: 哈!!
THE BEE: 閃!!

THE BEE: 放心!就試下我既新力量啦! THE KING OF RIDER STING!!!

GILLS: 可惡!邊個俾你出!!

THE BEE: 太遲了!!

THE BEE: 呔呀!!!
GILLS: 那...那尼!!!

THE BEE: 中!!!
GILLS: 呀!!!

(GILLS都跌落崖縣...)

THE BEE: 總部..已解決一名..

THE BEE: 好!! 跟住係DECADE,唔知我個夥計G4揾到佢未...

GILLS: 呀!!我個籮袖!!

GILLS: 高處掉下都唔....嗚!!!

GILLS: 嘔.... 我嘔左啲咩..

???: 哈哈哈!揾到你啦!!
GILLS: 邊個!!

???: 邊個都唔重要,重要係我要得到你體內精石!!

GILLS: 憑你粒豆丁想KO我??
??? : 豆丁?你問下識我的人KO過幾多大隻過你10倍既怪物!

???:我叫旦丁~先俾你領教我第一招~
GILLS: 心想: 唔係好對...

GILLS: ...路
旦丁: 哈!!!突刺!

GILLS怒噴血..
GILLS: 呀!!冇可能架!

旦丁: 冇咩冇可能..打得DMC多你就明..

旦丁:等我俾你死得舒服啲...

(嚓)

(呯!!)

旦丁: 收工!返去嘆PIZZA~~

(GILLS已冇呼吸...)

??? : 嗄...

本集完..

相信旦丁既出現,實令一定觀眾嘩然~~哈哈~冇計,我都係DMC迷嘛~
咁出現於GILLS前面既..相信大家唔會陌生..但以上一集來說,相信大家會發現時間上既矛盾..點解?? 呵呵~要繼續追先知啦~~
第一個十卜:)
話 ultimate rising kuuga 呀:Q係紅定黑眼呢:D
渣B邊有咁勁呀:DD
卜卜
第一個十卜
話 ultimate rising kuuga 呀係紅定黑眼呢
timothy276217 發表於 1-8-2010 07:16 PM

我都諗緊呢一個問題~
:71:
渣B邊有咁勁呀
零光 發表於 1-8-2010 08:01 PM

the king of rider sting ar~~!:DD
渣B邊有咁勁呀
零光 發表於 1-8-2010 08:01 PM

我心目中既 渣B 真係最勁 :handshake:
cliff 仔加油,寫到我最愛既 rider - 渣B打贏真係妙呀 :$
cliff 仔加油,寫到我最愛既 rider - 渣B打贏真係妙呀
y2jlch 發表於 1-8-2010 10:41 PM

原來y2jlch大鐘意BEE BEE~~:handshake:咁我要寫佢型啲~爽啲~:$

P.S : 如果係阿紫叫我cliff 仔....咁就更...:$:$
原來y2jlch大鐘意BEE BEE~~咁我要寫佢型啲~爽啲~

P.S : 如果係阿紫叫我cl ...
cliff_tangc 發表於 1-8-2010 10:57 PM

哈哈...好開心你偏心我 :shy:

PS: 如果佢叫你 cliff 豬,你咪......:34:
哈哈...好開心你偏心我

PS: 如果佢叫你 cliff 豬,你咪......
y2jlch 發表於 1-8-2010 11:18 PM

我會變climax form 再跳樓!!{:2_122:}
我會變climax form 再跳樓!!
cliff_tangc 發表於 1-8-2010 11:35 PM

你應該變色龜....去溝佢 :58:
ruk ar :71:
:71::71::shiny::71::71:正~ 一定繼續收看&十卜