Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Trevor

[活動展覽] 香港動漫電玩節 Ani-com 2010 星矢有關展示 (1)

隻 es合金 星矢  ... 睇黎睇去都好一般 ... 基本上 聖衣 唔可以變反 聖衣形態 已經唔想要 ... 再加上 活動 能力唔覺得好好 ... 出貨日期 亦都係 大問題 .... 真係冇乜期望.
儲開1:1,但呢隻就真係...  :die:
個星矢像都算幾好,黃金聖鬥士的 Folder 就是眾多 Folder 中最靚的,另外,那些在左邊的黃金聖鬥士的立體圖都很好,但話係貼在 Notebook 上...,有 4 幅咁多,只貼一幅又點會靚呢?好像他們 show 出來咁,一次過貼晒 4 幅才夠靚,所以我要找地方貼才得!!

那隻 ES 合金的星矢和紫龍就不是太靚吧,聽店員講,要到年尾才會推出市面,現在在會場買更會便宜一些...
回復 16# Vince

呢個系列, 個人都很喜歡, 又睇下幾時先真正出到, 實物又如何吧 ...

p.s. 第一批預計係今年年尾出, 暫時已知道會出青銅五子, 暗黑青銅五子, 黃金十二人, 沙織, 魔鈴同撒娜

那隻 ES 合金的星矢和紫龍就不是太靚吧,聽店員講,要到年尾才會推出市面,現在在會場買更會便宜一些...
Lau 發表於 31-7-2010 23:41

可以係會場買既係kidslogic大頭著燈pvc, 不過琴日去都已經賣完, 要預訂了 ....

佢計劃出五子+12黃金, 睇下又如何.... :he:
回復  Vince

呢個系列, 個人都很喜歡, 又睇下幾時先真正出到, 實物又如何吧 ...

p.s. 第一批預計係今 ...
Trevor 發表於 1-8-2010 11:09 AM

我要確定出得齊5子先會買,寧願貴價買返都唔想買左一兩款就爛尾..儲唔齊...
wow thanks
:shy:回復 21# 聖鬥士JACK

嗯, 不過實物的確唔錯既
Can't wait for ES魔鈴!!!!!!!!! Waiting soooooo long to have her new product!!!!!