Toysdaily 玩具日報

查看: 16403|回復: 33

[劇場創作] 幪面超人劇場(第九章: 决戰?)相片已收復好∼∼

登登登登~~ 大家冇眼花! 幪面超人劇場不知不覺已黎到第九集,暫
時都冇諗過要結局住...坐抵150集la∼(應該會更多∼)希望大家並
冇忘記啦∼ 今集...kuuga同decade終於開片啦!誰勝誰負?結果實
嚇親觀眾!  好!post 上一集link :  http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=132508&page=1&extra=#pid4550092

好!看片!!

decade: kuuga,唔好逼我..快扔咗把劍!

kuuga: 雖然我唔知你咁緊張做咩..但只有靠佢..我先有足夠力量!

kuuga: 阻住我既人,唯有打敗佢..喝!!
(鎯!!)

decade: 清醒吧! kuuga!!

kuuga: 我話你就真!!

(雙方既劍氣都爭持不下!!)

DECADE: 衝呀!!
KUUGA: 等我當你棒球咁黎個全壘打!!

KUUGA: 喝!!
DECADE: 嗚...!

DECADE: KUUGA,我實在唔想同你打!!

KUUGA: 咁你咪阻住我咪OK LO!!

DECADE: 斬!!
KUUGA: 我避!

KUUGA: 有硬直破綻!!

KUUGA: 喝!!
DECADE: 呀!!!!

DECADE: 好...好強...!

DECADE: 呀!!!
(砰!!)

(突然...神兵再次出現DECADE面前...)
DECADE: 呀...又係佢...?

KUUGA: 呀...呢把係...?

KUUGA: 係咩都一樣!!喝!!
DECADE: ....

DECADE: 我跳!
KUUGA: (細細聲)機會....

KUUGA: 穿心刺擊!

(插!!)
decade: 嗚呀!!!

decade: 可..惡..死都要..一..齊..死!!

decade: 喝呀!!!!!!
(轟!!!!)
kuuga: 嗚呀!!!!!

(由於kuuga受到重傷,劍隨之消失..)
kuuga: 呀..可惡..

(decade也一樣..)

kuuga: 不如...我們..停戰..吧...
decade: 贊..贊成..

kuuga: 呀...

??? : 放心啦kuuga, decade以後都再阻唔到你架la.. skull
maxium drive !!!

??? : 嘿... (呯!!!)

decade: 呀....
kuuga: 呀..de...

(decade掉下縣崖..)
kuuga:  decade度!!!!!!!!!!

先告一段落吧!
呵呵∼相信???既出現實令大家驚訝吧∼但咪忽略 gills同 DK o個
邊wo∼佢哋逃走過程又發生咩事呢? 勿錯過下集lo∼
:71:support
扑!
D效果唔錯喎。
扑!
D效果唔錯喎。
KMin 發表於 29-7-2010 10:01 PM

thank you very much!!:$
gd ~ decade
米死ar:63:
gd ~ decade
米死ar
怪物et 發表於 29-7-2010 10:24 PM

:he::he:
:71:期待下集
:71:期待下集
支持支持:73:
穿心剌擊~~~勁呀~~~:Q
:handshake:好正~~撞頭埋牆有特效道具:x, 期待下一輯
Skull唔知勁唔勁呢:handshake:
150集邊夠,起碼破真情紀錄先啦:DD
150集邊夠,起碼破真情紀錄先啦
yugi 發表於 30-7-2010 12:31 PM

破就緊架啦∼:74:
回復 1# cliff_tangc

D圖過量了...已經看不到:47:....  但都支持!!:71: