Toysdaily 玩具日報

查看: 5262|回復: 28

[個人收藏] 五星物語patraqushe mirage

大家好, 其實我好少買模型同玩具, 因為屋企無位, 但見到呢個, 唔可以話唔信邪........
事源第一次見到他, 係7月17, 因為工作關係而要到Jordan, 亦因為約了人食飯但她遲到, 所以先行永安隔離的模型商, 竟然發現他.......由盒的發黃程度, 知道應該是古物, 一見鍾情了.....佢要$!%%, 我有$200cash, 但同靚女食飯, 點可以由她作東呢, 所以放棄.....

但神奇嘅安排出現了, 昨天工作完(係OT), 坐巴士回家經過Jordan, 心捻, 係他了, 即落車然後......

是1988年產物嗎?

同場加影五星物語劇場版DVD~~~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

:77: Hope that you would have sufficient time to make it. :55:
好想睇劇場版呀, 請問邊度仲會有?! 就算網上睇都好吖....:help:
好想睇劇場版呀, 請問邊度仲會有?! 就算網上睇都好吖....
kyostanley 發表於 26-7-2010 13:33

I want to watch the whole story~~~~~:help:
photo/ post mine to U later
built up :he:
also have normal head version :p
KOG - I love it over 17years la
volks 1/35 is the best :71:
LED also :$
next time tell my 1/35 KOG story to U la , Q :73:
恭喜大大觅得心头好。
好想睇劇場版呀, 請問邊度仲會有?! 就算網上睇都好吖....
kyostanley 發表於 26-7-2010 01:33 PM

我上星期喺信和地庫買的, $!()......好似係last one...........
恭喜大大觅得心头好。
formanlin 發表於 26-7-2010 01:56 PM

多謝多謝~~~~~
photo/ post mine to U later
built up
also have normal head version
KOG - I love it over  ...
S20081997 發表於 26-7-2010 01:51 PM

show me ar~~~~~~~
I want to watch the whole story~~~~~
cybaster 發表於 26-7-2010 01:47 PM

下次聚會借你睇劇場版~~~~~
電鍍同淨色我都有, wave啲質素就...
我整過盒淨色, 好差好差, 嵌得埋當贏, 真係無心機整落去
Hope that you would have sufficient time to make it.
F-14 發表於 26-7-2010 01:03 PM

起碼下半年先有時間, 8月中般屋...........
回復 3# kyostanley

try this, but OVA only
http://v.youku.com/v_show/id_XOTcwOTEzMjA=.html
電鍍同淨色我都有, wave啲質素就...
我整過盒淨色, 好差好差, 嵌得埋當贏, 真係無心機整落去
tonyktng 發表於 26-7-2010 02:13 PM

對呀, 開左見到後都有這感想, 這個(應該)係我做模型的最大試煉................
對呀, 開左見到後都有這感想, 這個(應該)係我做模型的最大試煉................
Quentin 發表於 26-7-2010 02:25 PM
:67:要整得靚靚仔仔一定要通過五星級試煉先可以.....先前見平買左2盒....一開盒砌左小小就Tamama....$*&%^.....簡直浪費時間....而家封印左.....