Toysdaily 玩具日報

查看: 8572|回復: 20

[其他] [廣告] 勇者論壇正式開放!!

http://bravest-c.marlito.com/index.php

今年,是勇者20周年。日本方面有推出同人誌來慶祝;我們香港,就正式成立一個專屬勇者+藍光+熱血系的論壇"BRAVEST"來慶祝勇者們20週年!我們論壇除了繼承當年勇者谷的任務外,更希望讓更多喜歡藍光和勇者系的人聚在一起,懷緬光輝!延續這個不滅的傳說!
希望大家向外界宣傳這個論壇,希望大家玩得開心!

BRAVEST CHINA

(如要移區請便)
好懷念呀!!! 我要第一個支持~~~~ 我曾經係勇者谷同TD既勇者FANS!!!!!
估唔到陪住我成長既勇者都踏入20周年了!!!!!  

只要有「勇」氣...勇者既神話係會永遠不滅!!!
支持,勇者絕對係陪伴我們這代成長的好夥伴!想不到轉眼已經二十周年,歲月不饒人。

多謝你們給了我們這一代無限的勇氣!
大家都係勇者xd
support
:(thanks for you Ad
為勇氣喝彩!!!!!!!!!!!
講勇者點可以少左我...報名先
好懷念呀!!! 我要第一個支持~~~~ 我曾經係勇者谷同TD既勇者FANS!!!!!
估唔到陪住我成長既勇者都踏入20周年 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 21-7-2010 12:31 AM

勇者谷~~我以前都成日去睇...可惜摺左..

真係唔講唔覺勇者有咁耐....:)
Support~~
register now.
支持呀!呢排自睇更12集版本個個ova!
不要忘記勇氣〝永遠都要記住勇氣既誓言!''

支持!
咁就廿年,同我年紀一樣大!
等到頸長,由呀護同戒道駕駛嘅GGG都係出唔成...
真可惜......
只能怪新一代唔再鍾意勇者了......:79:

但唔明點解特攝戰隊仲可以年年出......:56:
希望勇者可以有新野出番丫~!!!
tf 都可以令新一代識番...希望勇者都可以!!!!
已註冊,估唔到無記重播絕對無敵:shiny:
正呀!!!!!!最愛勇者聖戰!!!!