Toysdaily 玩具日報

查看: 9804|回復: 22

[玩具攝影] 反斗奇兵3扭蛋 小影幾張

今天在斗斗城小扭幾隻. 胡迪上色真係好掂, 泡泡龍D紋都好靚.

好可愛:$
好Q :)
:71:
呢套真係正架,鋪頭同丫烏賣十三草以上真係誇左少少,所以扭左百幾蚊,仲差紅心同豬仔~
呢套真係正架,鋪頭同丫烏賣十三草以上真係誇左少少,所以扭左百幾蚊,仲差紅心同豬仔~
小公主 發表於 17-7-2010 11:29 PM

我都係抽咗好耐先抽到隻紅心. 而家淨係差個"佈景板".
good quality wor
我都扭左。 我有豬仔同埋佈景板多, 你地會唔會想交換或者$15買?
cute :71:
過百咁痴?? 不過真係幾正!!
過百咁痴?? 不過真係幾正!!
gumng 發表於 18-7-2010 01:53 AM

呢set真係正過最新Formation art嗰set:71:
300yen 蛋,5算都15X7 = 105 喎:36:

我自己十一蟹半入覺得可以接受:78:
我都係抽咗好耐先抽到隻紅心. 而家淨係差個"佈景板".
initialb 發表於 18-7-2010 12:27 AM

我差胡迪……
   佈景版我扭10個……中左7個 Orz
    你胡迪有無多?有多可唔可以同我換?QQ
我差胡迪……
   佈景版我扭10個……中左7個 Orz
    你胡迪有無多?有多可唔可以同我換?QQ
leerold 發表於 19-7-2010 03:45 PM

Sorry mate, I just got the 佈景版 from my friend. And I do not have extra 胡迪.
Thanks anyway.
呢set真係正過最新Formation art嗰set
300yen 蛋,5算都15X7 = 105 喎

我自己十一蟹 ...
treelazy 發表於 19-7-2010 12:20 AM

係啦!!新Formation art 嘅 toystory 就真係把鬼,走哂樣!! 其他幾款都仲好d!!
其實我見到市面上有食玩同扭蛋,動作同人物都好類似你呢set toystory3玩具,到底你呢set係食玩訂係扭蛋呢??真係好confuse!!