Toysdaily 玩具日報

查看: 9713|回復: 27

[劇場創作] 幪面超人劇場(第七章:上升再下沈....)

登登登登∼!!!又係劇場出街O既時候啦!!黎到第七集!!小弟實在腦海裡面有太多新構思!!亂哂大龍!!唯有遂集遂集遂?遂?浮出黎啦∼=V=
好!!先黎上一集O既Link :http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=132333&extra=
未see既大大快去啦!!!

好!!劇場開始!!
GILLS: HAHA!!!而家O既你同垃圾沒啥分別?!!
KUUGA: 可..惡!!!

GILLS: o個邊果個更加唔駛理!!哈哈!!

GILLS: 好!帶你返去先!!

在DECADE意識...
DECADE: 可惡....一切都完了嗎?

突然...一枝矛出現在DECADE面前...
DECADE:  這是....?

DECADE: 拜託...再次給我力量吧...!!

DECADE: 呀....這是.....
DECADE的右手突然出現了....

DECADE: 體力..回復了...

KUUGA: 世界既破壞者....仲死頂??
DECADE: 關你屁事!!

KUUGA: 死到臨頭仲口臭??
DECADE:吹咩!!!!

KUUGA: 世界既破壞者...我今日一定要...
DECADE: KO我丫嘛...聽厭N年啦!!!

KUUGA: 死啦!!!!
DECADE: 可惜...

DECADE:你仲未到家...
KUUGA: 嗚...

DECADE: 一閃!!!
這回到KUUGA吐血...

KUUGA: 貴樣!!!我有咁易輸嗎!!!

kuuga: 看招!!瞬雷一.....
decade: attack ride clock up!!!

kuuga: 斬!!!!!!!!!

kuuga: 人呢!!!

kuuga: 出來呀!!!
Final attack ride de..de...de..decade
緊接 砰!!!一聲...

decade:一認真你就lose了..況且,你根本唔係kuuga...

回到現實..
decade: 呀...終於可以活動了!

decade: 不好!!kuuga被抓了!! (你又知? = =)

另一邊廂...
GILLS: 等DECADE一黎..我就將佢....
KUUGA: 停手!!我唔會...

gills:俾你咁做丫嘛!!做都未做..嘈乜!!

GIILS: 介紹個朋友你識丫!!你一定鐘意....

DK: 好耐無見!!!KUUGA!!
KUUGA: 你..唔係已被伊達KO左啦咩!!??  (詳見第五章)

DK: 收聲!!之前託你同DECADE既福,一定 DOUBLE RETURN!!

gills: 佢黎啦

decade: 快放開kuuga!!!

DK: WIN咪放, LOSE咪死囉!! HAA∼

今集先告一段落..

KUUGA身受重傷,DECADE要1挑2, 同時,無la la 復活既DK 實力又如何呢??
下一集繼續!!!!

support:71:
第2
THX!!:77:
THX!!
cliff_tangc 發表於 17-7-2010 08:18 PM

:):):)
扑。
路過。支持一下。
今次咁快有新一章~~~終於無咁血腥啦~~~:D
一次過睇晒兩集
support~~:64:
support~~
big9kan 發表於 17-7-2010 10:03 PM

thx!!:77:
:71:
y2jlch 發表於 17-7-2010 11:06 PM

THX∼希望有更多大大SUPPORT啦!!:63:
gdgdgdgd:71:
THX∼希望有更多大大SUPPORT啦!!
cliff_tangc 發表於 17-7-2010 11:31 PM

好post一定多人推~~~ add oil! :71:
gdgdgdgd
怪物et 發表於 17-7-2010 11:39 PM

等你好耐啦!!ET大!!:$:$