Toysdaily 玩具日報

查看: 13034|回復: 28

[改造交流] 變靚d 第三彈 Accel 腰帶改造~~~~~~ (補圖 油埋隻眼啦)

SHF W系列腰帶全部都冇晒d Logo, 好在有扭蛋貼紙可以貼返佢, 唔知笨大係有心定無意呢, Size又會咁鬼死啱

小改造, 成個唔同晒~~~~

參考各大大的post, 油埋隻眼, Accel即時榮升我至愛SHF

無咩大分別,,誇張._.
:71:
我覺得最需要係改細個頭,不過都想請教樓主條belt點整架?
改得好:71:
我覺得最需要係改細個頭,不過都想請教樓主條belt點整架?
kirin小黑 發表於 17-7-2010 02:39 AM

用扭蛋的貼紙cut啱size貼上去的, 非常容易
用扭蛋的貼紙cut啱size貼上去的, 非常容易
anfernee217 發表於 19-7-2010 12:30 AM

大大可否 post 張扭蛋相? 因為我渣, 唔知邊款扭蛋~
正呀~!!
有大大有改眼post.....不如樓主改埋就perfect!!
大大可否 post 張扭蛋相? 因為我渣, 唔知邊款扭蛋~
fktuen 發表於 19-7-2010 01:40 AM

我搵唔到set扭蛋既相, 或者我形容下, 好似係上個月出既, part 2黎, 一套有6隻, 有 Extreme, Accel, Cyclone Cyclone, Joker Joker, Accel電單車, w電單車

全部人型都可以分開一半一半, 今次呢part仲有度好, Extreme,Cyclone Cyclone, Joker Joker呢三隻都有跟埋 Cyclone Joker, Heat Metal, Luna Trigger既貼紙
我搵唔到set扭蛋既相, 或者我形容下, 好似係上個月出既, part 2黎, 一套有6隻, 有 Extreme, Accel, Cyc ...
anfernee217 發表於 19-7-2010 10:43 AM

樓主大大是否講呢SET 既part 2?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
改埋個頭就真的太好了:71:
樓主大大是否講呢SET 既part 2?
Mikehk@ 發表於 19-7-2010 11:39 AM

冇錯, 就係呢套既part 2
冇錯, 就係呢套既part 2
anfernee217 發表於 19-7-2010 01:42 PM

幫下各位

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
幫下各位
SARU 發表於 19-7-2010 03:36 PM

再深入d幫幫各位, 1號係黃色蛋殼, 2號係紅色, 3號係綠色, 4號係黑色, 5號係藍色, 6號係橙色, 唔好扭錯呀各位~~~
幫下各位
SARU 發表於 19-7-2010 03:36 PM

果然就算來到扭蛋, W騎上Accel電單車時比例仍然是怪怪的...

唔好扭錯呀各位~~~

多謝大大的情報, 但實際不一定會扭中呀...