Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: S20081997

[活動展覽] 第6屆中國國際動漫游戲博覽會暨2010 - Bandai展品

隻V Dash,腳板上錯色,白色變左藍色...
Toro 發表於 13-7-2010 10:43 AM

B記只是想告訴你, 他們為讓玩家重現Hexa而準備了藍色腳板零件而已......
B記只是想告訴你, 他們為讓玩家重現Hexa而準備了藍色腳板零件而已......
手榴蛋包飯 發表於 13-7-2010 11:02 AM

Hexa好似都係白腳板wor
基本上好似冇一隻V-Gundam呢一part係藍色
Hexa好似都係白腳板wor
基本上好似冇一隻V-Gundam呢一part係藍色
Toro 發表於 13-7-2010 11:07 AM

因為有一集Hexa是藍腳板的...情況跟肩膀字體消失了的F91/ 下巴變成紅色的Z差不多吧 .
因為有一集Hexa是藍腳板的...情況跟肩膀字體消失了的F91/ 下巴變成紅色的Z差不多吧 .
手榴蛋包飯 發表於 13-7-2010 11:14 AM

啊~hoho,又係畫錯色.
好似阿寶套白太空衣,集集主題曲都變左藍色
不過MG係咪真係咁細心,定真係搞錯...
四神馬甲? 乜鬼黎架?
鷹頭獅 發表於 13-7-2010 05:57 AM

其實一早已經公佈左一套四款非賣品黎...
點解咁講??今屆香港動漫節笨大唔參展咩?
高達展的話,年年老奉聖誕搞架了,只係越搞越細ja. ...
鷹頭獅 發表於 13-7-2010 05:57 AM

動漫節笨大當然年年參展, 但總是變成了gunpla超市, 銷售成份比展覽成分更多.
例如這類新商品的試作品展示, 我們這邊真的欠奉. 而且請別忘了之前的高達展有展出的新商品試作只有R魂的V2AB...
期待25年既1/100 The-O...居然睇落想skip
呂品器 發表於 13-7-2010 09:42 AM

前面對裙甲太重令佢90度一件板咁垂直(不舉),冇晒身體曲線,如果笨大唔修正呢個大缺點的話真係五魚都未必有大把人買∼:69:
前面對裙甲太重令佢90度一件板咁垂直(不舉),冇晒身體曲線,如果笨大唔修正呢個大缺點的話真係五魚都未 ...
wiswis 發表於 13-7-2010 12:13 PM

看多一點官圖先決定
展覽display得唔好,有時拍照既角度都會有影響.