Toysdaily 玩具日報

查看: 3516|回復: 11

[新品消息] 模型 HMM Series 1/72 Zoids Lightning Saix

模型 HMM Series 1/72  Zoids Lightning Saix 4,500Yen
前兩日見已經出左 最近迷上zoids 可惜有得賣ge地方唔多
頭像被屏蔽
會唔會係因為少人玩?
bad-aries 發表於 24-7-2010 09:08 PM

相信係 我細個時 成日o係大丸度買...
我見到...好想入手...但屋企仲有兩隻hmm未得閒搞...我驚再買會畀我女友殺左我.=-=
會唔會係因為少人玩?
bad-aries 發表於 24-7-2010 09:08 PM

而且太貴, 行貨來價比其他壽屋模型貴差不多10%
hmm 係咪精密 但冇發條果種
頭像被屏蔽
4500YEN都算好貴?  隻嘢好細隻?
bad-aries 發表於 24-7-2010 11:45 PM

4500日圓的壽屋ZOIDS模型, 返價已經差不多3佰蚊, 要取一定數量的貨才有少少折扣, 最弊是香港的所謂ZOIDS FANS是玩開跳樓貨, 心中的匯率價係低到你唔信, 正常都唔會同你正價買ZOIDS, 唔少鋪返至奇
4500日圓的壽屋ZOIDS模型, 返價已經差不多3佰蚊, 要取一定數量的貨才有少少折扣, 最弊是香港的所 ...
redfish 發表於 25-7-2010 12:00 AM

我諗依隻唔係咁高既    依隻我見街價都係易發伍
其實我覺得.....跳樓價既野 多人想入都無可厚非
但炒價zoids..我相信都有人會入既...
當然 只要自己鍾意我炒價同跳樓價都入=-=
小弟近2個月都素組左2隻... HMM 俾我的感覺 = GUNDAM的PG咁好玩, 咁有滿足感
頭像被屏蔽