Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 值唔值得為一隻game買機?

驚wave d 料 ... 信 2 成 好了 ... 佢地吹水都唔抹咀的 ...
Vince 發表於 19-7-2010 05:24 PM

所以我多數買GAMEWEEKLY睇
所以我多數買GAMEWEEKLY睇
williamhychan 發表於 19-7-2010 05:52 PM

咁岩牙 ... 我都係 太郎 fans ... kakaa
咁岩牙 ... 我都係 太郎 fans ... kakaa
Vince 發表於 19-7-2010 06:03 PM

開業睇到現在

佢地評論中肯D,唔會偏重那間廠,

間廠唔o岩的都照彈
開業睇到現在

間廠唔o岩的都照彈
williamhychan 發表於 19-7-2010 18:09

我都睇左十幾年, 由成本漫周咁大本果時睇到而家 :DD
驚wave d 料 ... 信 2 成 好了 ... 佢地吹水都唔抹咀的 ...
Vince 發表於 19-7-2010 17:24

呢本我都係果時貪平唔洗$10先會間唔中買黎睇, 自從加左價都冇買過 :DD
開業睇到現在

間廠唔o岩的都照彈
williamhychan 發表於 19-7-2010 06:09 PM

我就 睇下 d 本 睇下 果本 咁 ... 因為 game 書黎講, 佢真係 貴 ...
同埋, 其實好多野 internet 都有晒 ... 仲要快 ... 但 我 d 幾年都係 睇佢 ... 唔知算5算 買開有感情 呢 ... 佢地起碼唔會亂吹野, d 個算係我覺得好既地方.
評價唔太高應該唔玩lu~~~
黑色三連敗 發表於 19-7-2010 17:28

隻機戰neo 連我呢d 機戰死士都覺得唔好玩, 但隻 sd 都ok 的 :! 如果你想玩就開聲啦! 我兩隻都有 :DD
我就 睇下 d 本 睇下 果本 咁 ... 因為 game 書黎講, 佢真係 貴 ...
同埋, 其實好多野 internet 都有 ...
Vince 發表於 19-7-2010 18:16

雖然而家 internet 真係想睇乜有乜, 但有時買慣便個個禮拜都會買黎睇 :DD
隻機戰neo 連我呢d 機戰死士都覺得唔好玩, 但隻 sd 都ok 的  如果你想玩就開聲啦! 我兩隻都有
bbf1125 發表於 19-7-2010 06:17 PM

我想玩 NEO ... 但我冇 wii ... kakaa ... :shy:
我想玩 NEO ... 但我冇 wii ... kakaa ...
Vince 發表於 19-7-2010 18:20

玩野呀!!!:^
Vince 發表於 19-7-2010 06:16 PM

之前出街霸4,我買game zone同weekly兩本。

太郎的評論不錯,G-zone就正在好多文章
Vince 發表於 19-7-2010 06:16 PM

我睇game next~~~:shy:
隻機戰neo 連我呢d 機戰死士都覺得唔好玩, 但隻 sd 都ok 的  如果你想玩就開聲啦! 我兩隻都有
bbf1125 發表於 19-7-2010 06:17 PM

謝謝先~~~:35: 呢期都係主力sf :43:
之前出街霸4,我買game zone同weekly兩本。

太郎的評論不錯,G-zone就正在好多文章
mushroom 發表於 19-7-2010 11:56 PM

我問人借雜誌影印~~~~所以好多都有 :34: Game Next 好多hk fighter個邊d高手寫~~~但有好多係重複又重複~~~絕對係本雜誌問題~~~:56:
我問人借雜誌影印~~~~所以好多都有  Game Next 好多hk fighter個邊d高手寫~~~但有好多係重複又重複 ...
黑色三連敗 發表於 20-7-2010 08:32 AM

以前我都睇next,另一本細書睇下其他娛樂都好正