Toysdaily 玩具日報

查看: 7789|回復: 28

[分享討論] 未來人同八爪魚既新料p.2

我o係百度睇到的,有個黎自未來既人竟預測到世盃決賽係荷蘭vs西班牙.
而且仲o係德國vs西班牙果場預測到西班牙以角球入波!!

佢o係月30日發第一張貼!

我来自不远的未来,我知道很多人只会把我的话当是个玩笑,我愿意先给大家一点事实的证据。

我给出的的证据很简单,目前世界最关注的世界杯,决赛双方将是荷兰和西班牙,荷兰2:1战胜了西班牙,斯内德和另一个你们猜不出的替补球员进了球。希望我的这番话不要在世界杯决赛前传到南非,否则我担心球员心态受影响,从而改变了历史。

一个月后我会回来,那时候希望你们愿意相信我的所有关于未来的话

之後好多人唔信,佢就o係德國vs西班牙果場既中場休息果陣(即係2010-7-8 03:12 )出黎預言:

我现在给大家预测下,上半场无果,下半场,西班牙开出角球,没看见是谁进了球,是头球进的 ,哈哈,下半场德国的攻势大部分都是反攻,但是西班牙防守太牛,0比1,德国战车不敌西班牙玫瑰!

http://tieba.baidu.com/f?z=79748 ... wser&word=2012&pn=0

有人信佢,又有人話佢係外圍莊家..
你地點睇?
我係未來人的歐洲人先會買張歐洲彩劵贏幾億,之後炒股,d身家仲多過股神,,唔會好似佢咁笨
可能係李氶責之流...
我信八爪魚好過
但佢真係講中西班牙果球點入wor....點解釋????
但佢真係講中西班牙果球點入wor....點解釋????
freedom@kira 發表於 9-7-2010 10:03 AM

假波入幾球及點入球都可以..........:o
假波入幾球及點入球都可以..........
yugi 發表於 9-7-2010 10:13 AM

即係你覺得佢係外圍佬?
我信八爪魚好過
yugi 發表於 9-7-2010 09:34

條八爪魚咪又係由人操控...哈哈
verywai 發表於 9-7-2010 10:41 AM

其實我都睇唔到八爪魚點揀,youtube d片一開始佢就揀左@@
verywai 發表於 9-7-2010 10:41 AM

中就得啦:DD
即係你覺得佢係外圍佬?
freedom@kira 發表於 9-7-2010 10:37 AM

係咪外圍唔知,但太假, 要比證據正常應該選d天災之類非人為控制到的東西的時間回來,但佢偏偏選回來世界盃舉辦之時:38:
係咪外圍唔知,但太假, 要比證據正常應該選d天災之類非人為控制到的東西的時間回來,但佢偏偏選回來世界盃 ...
yugi 發表於 9-7-2010 11:04 AM

咁諗都係正常既.
但依家d人都將佢同牙paul當神咁拜

牙paul一陣又估賽果,如果結果相同真係唔知點算..
荷兰vs西班牙
19分38秒 西班牙首先进球
38分26秒 荷兰扳平比分
76分13秒 荷兰进球

佢反而越講得詳細我越覺假,有喜歡睇波的人可以說出上屆世界杯最後4強幾多分秒有入球嗎:44:
另外點解佢會有段片send比人,難道佢帶埋段片係身返回過去:44:
荷兰vs西班牙
19分38秒 西班牙首先进球
38分26秒 荷兰扳平比分
76分13秒 荷兰& ...
yugi 發表於 9-7-2010 02:09 PM

佢有講入波時間咩?邊度???

佢話可以sd photo比佢地睇,但都唔知有冇sd~_~
入波時間果個應該係假..