Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 信不信由你,香港 iPad 7月19日發售?iPhone 4黑白同步?

傳聞,即無法確定的消息,特別是有關 Apple 的傳聞,更加難以確認。面對這樣的傳聞,作為平民的我們,只好聆聽 前保安局局長葉太的至理名言 "放長雙眼睇啦,各位" 或 向民主黨主席何俊仁學習 "時間證明一切"。

根據博客 Vinko 的消息,iPad 將於七月十九日正式在香港發售,Apple 將同時於香港發售 WIFI 及 WIFI + 3G版本,除了 Authorized Resellers 外,同時於網上 Apple Store 發售。

除此之外,Vinko 指出 3HK 及 Smartone-Vodafone 將於七月內發售 iPhone 4(包括:黑色及白色)。至於 Authorized Resellers 也將於八月發售 iPhone 4。堅定流?無人知。大家即管放長雙眼睇下係咪真啦,因為時間可以證明一切!

http://chinese.engadget.com/2010/07/07/ipad-7-19-iphone-4hk/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

係就最好吧!!
...不過會一次過推出這麼多產品和款式嗎?
但係iphone4咁多問題, 到時有幾多人真係買呢
係就最好吧!!
...不過會一次過推出這麼多產品和款式嗎?
Lau 發表於 7-7-2010 08:03 PM

apple ...興咁樣 launch D product ...
但係iphone4咁多問題, 到時有幾多人真係買呢
brian 發表於 8-7-2010 11:43 AM

我可能買ipad 先..等iphone4 ver.2
回復 5# 滴滴仔

:49:咁咪有排等.....
回復 5# 滴滴仔

我同你岩岩雙反 ... 會先出 iphone4, 等 ipad 2 :66:
apple ...興咁樣 launch D product ...
滴滴仔 發表於 8-7-2010 12:19 PM

真係?我又唔多覺喎...
如果7月尾有iPad,而iPhone 4又出現咁多問題,且唔夠貨派,
香港8月尾先出都唔奇.
一部咁多問題的產品末測試好就推出市場....