Toysdaily 玩具日報

查看: 7362|回復: 18

[個人收藏]

我放玩具的地方其中一處,感覺很有生活感():34:

謝收看:64:有時間再貼埋其二,三,四處的收藏:73:
你又俾人搬左呀?你唔似咁醒識放響呢度喎!:58:
你又俾人搬左呀?你唔似咁醒識放響呢度喎!
常威 發表於 4-7-2010 06:30 PM

今次係我自己貼在這區,按經驗遲早入收藏區,不如自己郁手啦:DD:DD
我放玩具的地方其中一處,感覺很有生活感(亂)

謝收看有時間再貼埋其二,三,四處的收藏
ekim11 發表於 4-7-2010 17:48

ekim 兄,實在令人羨慕,如果我 d 玩具及盒可以擺出當眼位置就好了
U are not mess at all............... I'm serious................. :(

Open them all and more space can be released!  :)
ekim 兄,實在令人羨慕,如果我 d 玩具及盒可以擺出當眼位置就好了
benbenben4213 發表於 4-7-2010 09:02 PM

(唔當眼啦)呢處其實係我睡房另一角,主要放近期入手玩具....:(
U are not mess at all............... I'm serious.................

Open them all and more space ...
Douglas.M.Saint 發表於 4-7-2010 09:42 PM

:$:$
bro ekim :
yrs home like one of kai wong toys shop :DD:DD
樓主, 快D開盒玩嗱!:75:
bro ekim :
yrs home like one of kai wong toys shop
S20081997 發表於 4-7-2010 10:10 PM

:DD:DD自家店
樓主, 快D開盒玩嗱!
roystoy 發表於 4-7-2010 10:22 PM

roystoy兄...我會的,但唔快得:(
好似去左玩具鋪咁, 不過比玩具鋪又多又齊先勁  :$
:p你就好啦,可以咁揚咁放d盒出來:D
:love:  好鍾意睇盒
好堅!
有冇蛇蟲鼠螞嘅問題?