Toysdaily 玩具日報

查看: 8055|回復: 15

完成~MEGA Gundam~

今次噴到撻晒Q...白同灰位色差太大....:56:
又係模友金句出馬的時候 : 下隻整好d :66:
講返模型, 我就覺得幾好, 可能係隻 30th 巾本身夠多線位:71:
你會覺得咁大隻又唔係咁寡, 都OK架~:36:
不過, 如果以差不多五舊水帶去返黎, 咁賣 六舊水咁上下的 PG RX-78-2就顯得佢好貴了....:44:
大家又點睇? :73:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

相關帖子

:handshake:good
尾二張啲陰影好有feel
配色幾特別喎!!

多D灰色個感覺好唔同
不如索性成隻白色部份噴灰啦. 然後紅藍都調暗佢.
強作留名
又係一隻高水準既作品~~
今次噴到撻晒Q...白同灰位色差太大....
又係模友金句出馬的時候 : 下隻整好d  
講返模型, 我就覺 ...
廿一月 發表於 4-7-2010 11:35 AM

确实有D心思思,不过正如大大所言,究竟距同PG点样抉择好呢?事实上,size似乎并非决定因素呢。
原來 Mega Gundam 有個台??!!
好似台場實物咁?! 超讚!!
我終於明白...你講既灰色既色差太大...
多謝各位讚賞先~
個地台係初回行貨先有, 而家出面賣好似冇跟了. 當然, 你有$$就咩都有得跟啦 :66:

to 大頭 : 所以你嘖果時就唔好學我喇:26:
其實已經好有型!:71:
:57:
勁正!!:shiny::shiny::shiny:
You make a great jod! looking forward for your next jod! Thank you for sharing!:shiny::71: