Toysdaily 玩具日報

查看: 19512|回復: 59

[活動展覽] EB_2010香港動漫節的優惠活動

:shiny: 五週年,EB_將會有不同的抽獎活動!

................................................................................................................................................................................................................
Carol Yueng.... :(    what's EB thinking..
全是雞肋.....

我要打10個......:DD

限量米袋一大個........:(
又係人做人-v-
大叫"我要打10個"  :38:

好地地送唔得?????
我寧願唔要個米袋都唔想比全埸人用特別GE眼光望住我..
"你再唔派貨, 我打實你地幾個"
我要x10個....姐姐
要人做小丑先送個米袋~~~~~~
拎個米袋去老笠咩~~~~~~~~short short地
出完醜先有個米袋,傻吓儍吓,真係繼幾皮嘢入會又一創舉,務求玩謝d客:34:
如果大叫"我要打6折",就即刻有6折,我諗個個都爭住叫:DD
是1/6米袋嗎? {:2_110:} 不如送1/6城城嫂 啦...
出完醜先有個米袋,傻吓儍吓,真係繼幾皮嘢入會又一創舉,務求玩謝d客
如果大 ...
ONE-SEVEN 發表於 3-7-2010 04:01 AM

X 2 :x
大叫"我要打10個......" ??? 娘到呢~~~!!! dislike!!!

應該整個風雲苦主大抽獎:blame:
第一重,比eb昆左訂晒5隻可以捱到最後都攞晒,可優先預訂葉問,明年動漫節出貨~:DD
第二重,比eb昆左訂,貨不對辦,大叫"我要撻訂",即可立即撻訂(訂金不會退還):DD