Toysdaily 玩具日報

查看: 2602|回復: 13

[新聞] 周澄認曾當舞小姐 否認賣淫 表白後「感久違的快樂」 今遊行料成矚目焦點

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
幼稚
一個長唔大的大學生...:ar:
教主係老新, 教徒係老舉? 花都入面識架?:45:
幼稚
Toro 發表於 1-7-2010 07:14 PM

x2

有D所謂開通既人,白痂都有個限度,乜野叫體驗過基層艱難,對日後推動社運更有幫助?
咁D人做社工,使唔使叫下雞,做下鴨,吸下毒?你估拍戲玩方法演技?

我介意呢位小姐太刻意賣小聰明死兜,多過佢有冇接過客囉!
從事性工作維生又如何?搵食之麻,我唔覺得dirty,咁刻意話自己陪酒唔賣身,其實只係踩低性工作者,講到自己高人一等。
如果你你係咁真誠既第一日玩政治就自己報料,等有"敵對雜誌"收到料想爆你大鑊先講出黎,即代表你都認為呢件事唔見得人!

成個訪問我一d都feel唔到佢好驚件事畀人發現,冇得為香港人爭民主而擔心過一分一毫
成件事好似玩緊遊戲咁:”車∼我係咁架啦,我唔會理你地點睇,我認為D問題都冇!”
你都叫做係學界代表,應該為學生樹立榜樣,你加多一句叫人唔好學你使唔使死?
我阿妹第時學你體驗民情玩援交,只係陪D麻甩佬飲飲食食咀咀但唔上床,咁我係咪要舉腳支持?

香港人要既係民主,不代表一定要埋你周澄。呢個世界後浪推前浪,當你既個人娛樂性消耗晒,又會有下一個icon。
成件事變左以你周澄做中心打轉,超錯!錯晒!

7-1前搞d咁野,你咪又係為求自保,分晒左香港人對今年遊行既注意力!
而家係你周澄為個人名譽自廠緊,唔好以為搵本雜誌影下相吹下水,就可以將件事同民主扯埋一齊講,兩者完全冇關係架!
冇你香港就冇民主嗎?唔好自視過高啦!
遲d可能就有d熟客出嚟幫佢澄清 或者 踢爆.....不過都無乜所謂. 佢地d人做乜都係合理. 搵水潑人都係合理, 只係情緒上宣洩, 唔會傷害到人. 如果你潑佢地, 就係不當.

佢地破壞任何公物都係合理.....你試下係佢屋企門口寫大字.....
頭像被屏蔽
咁核突都做到雞先好野 ~~~
頭像被屏蔽
Oh................... she is not a virXXX....................... :67:
周澄接受本報查詢時,坦承自己確實當過舞小姐,但強調並沒有賣淫,「我只是金魚(即只做陪酒,不提供性服務),做了3個月,好似暑期工一樣,我當作是一種社會經驗,看看這個行業的生態、其他女仔的不幸故事,這都是一種經歷」。

咁都可以當作為一種人生經驗...咁援交算唔算?
怪不得而家咁多少女為左買個袋可以去做出賣自己既事..原來佢地都係當作人生經驗
當舞小姐是一種社會經驗,那媽媽生米是社工? 賣白粉是否又是一種社會經驗呢? 都神經嫁!
如果我地認同她,我地的下一代點呀!