Toysdaily 玩具日報

[分享討論] cms 限定高狄安再版

今日mk見到7月到貨,限定都再版,cms真有良心.
多少HK$??????????才是 重點
之前貴買果D比佢激死啦....慘!
不過我依類未買既就好開心了...
多少HK$??????????才是 重點
bob2007 發表於 27-6-2010 06:17 AM

再販才是重點, 之前話限定XX隻, 現在再販即是沒有信用.
不過呢間公司都不是第一次限定再販, 之前隻限定白VITA都試過再販
It is good if price is within 14 fish
再販才是重點, 之前話限定XX隻, 現在再販即是沒有信用.
不過呢間公司都不是第一次限定再販, 之前 ...
redfish 發表於 27-6-2010 10:44 AM

很贊成,限之後又再版, 限定會變得無價值了...
限本唔使一出即買,因為只是個名而已!
很贊成,限之後又再版, 限定會變得無價值了...
限本唔使一出即買,因為只是個名而已!
呂奉先 發表於 28-6-2010 06:43 AM

cms一向都係咁
個時好多師兄都話cms就算限定野都唔駛急住買
只要賣得, cms話之你係咪限定都會再版:54:
有"再版"又點會係"限定"了...:x
cms 好多次都係咁了...大家見到的友情合體...賣到今時今日仲有貨而且價錢仲平過新出(大佬限定2xxx隻 港日台大陸加埋冇2xxx人買?居然仲有現貨)........
前年個什麼會場限定50隻紅電單車(訂貨訂到散場都仲未賣哂果50隻~~~到左出貨果日...我係現時點加埋都已經30幾隻啦....^%$^%^)
又係個咩野勇者王白獅子.....而家咩野狀況...有眼個人都知道.....

有人要咪開機器啤件囉.....不過而家大陸人工比富士康搞串哂...所以cms d 野如果係佢訂價一半以下咪買得過lo~

好似而家陰陽電磁俠....宇宙戰士...三一無敵...果d 咪買得過lo~