Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: thinkingboy8787

[玩具報告] Bandai 新line Composite Ver Ka Lancelot Albion

岩岩玩上手...
啲膠(手,大脾)...好似山口式嗰啲膠...
QC,基本上冇kill過,日本人玩&#22 ...
reklawspets 發表於 27-6-2010 03:40 AM

真係睇好唔好彩... 我果隻叫好D, 無乜大問題... 如果QC 好D 呢隻野真係PERFECT... 線條, DETAILS, 紋身... 有D 5 星FEEL, 正到無倫... 有佢係度R魂即刻頹哂...
LANCELOT FANS 呢隻真係唔可以錯過.... 或者等佢跌下價到2魚頭, 買2隻COMBINE 都值... 個人意見啦.... :78:
:67:真係幾型, 不過QC....
個人覺得呢個你列.
唔值咁貴.
無論QC,或上色.都只係robot魂級數.
O甘會唔會搞都佢手掌無力
riisdi 發表於 27-6-2010 11:05 AM

所以揸槍個隻手唔駛整咁多,唔系會不舉的:34:
我都係... 我用鉗"蚊"左個關節出O黎, 佢自動解體, 個關節結構勁簡單, 一凹一凸, 係個凸位用小小AA 膠就 ...
riisdi 發表於 27-6-2010 11:04 AM

我也完成了:43:
而家好似食左"偉哥"一樣 :52:
我想問LANCELOT ALBION Composite Ver Ka好玩d定係 robort魂 LANCELOT ALBION好玩d呢??