Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[分享討論] 假面骑士W39-49 END

真係越黎越好睇。三條陸既編劇功力真係好正。
我諗平城除左古迦(應該係最好睇。),呢套係我心目中,已經 ...
原罪 發表於 29-6-2010 02:37 AM

W有一個很硬派很正統的劇情走向,睇得很自在.
我就喜歡Kuuga,龍騎,電王,Hibiki同埋W
(後加:我冇睇你對落個排名,估唔到大家喜歡既都咁接近!)
假面騎士W 46
冬暖夏涼小恐龍 發表於 10-8-2010 01:20 AM

果然三條陸作風,仲留有一手先結局。
好正!
W有一個很硬派很正統的劇情走向,睇得很自在.
我就喜歡Kuuga,龍騎,電王,Hibiki同埋W
(後加:我冇睇你對 ...
Toro 發表於 4-8-2010 03:26 AM

大家都係劇情向羅~呵呵~
所以小弟異常厭惡decade,kabuto
del
:73:就黎有柯屎睇
幪面超人W-第48集-残されたU�永遠の相棒
http://www.tudou.com/programs/view/aXuUVjIEEp8/
W 都黎招佛山無影腳, 打賤加頭順, 勁!:34:
W 都黎招佛山無影腳, 打賤加頭順, 勁!
roystoy 發表於 23-8-2010 10:08 AM

x2

又幾鬼似:58:佛山無影腳
冬暖夏涼小恐龍

http://acgtamashi.mysinablog.com ... p;articleId=2533873

想了一天,才想放出來的假面騎士w 第49話情報....(內容有劇透)
糟糕怪叔叔 | 24th Aug 2010 | 特攝 | (5 Reads)
以防萬一,還是說一說,看了這個情報後,在看48時將不會眼濕.....看49時,也有可能不會提起興趣。
以慾冒險,請按閱讀全文!!49話情報,若菜姬為菲利普製做了新生命及身體。
唉,這或許就是大家所期待的結尾.....
雖然結尾如此,但w仍然是一套神作!!!
假面骑士W49字幕[最终话]
http://www.tudou.com/programs/view/VGOLgpzq5V8/