Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: iceboy665

[其他] 今日係超人遇見偶像MIKA!!(加左相係P.1)

:34:希望過兩日出去超人拎野時會撞到我偶像高樹瑪利亞啦
Hard to tell if he is really MIKA from this photo... he might had lie to you.:34:
小弟都曾經響TST遇見過自已既偶像, "史力加之父"-許誠毅, 仲同佢合照左一張~~~ ^O^
{:3_137:}佢上次o黎香港都有去超人,milk都有講過~!
樓主見倒佢有冇跟班跟住~!?{:2_110:}
你就好啦~!近距離接觸倒國際歌星~!!:$
回復 32# Macross長谷有洋
真係MIKA黎ga,其實仲有幾張好清楚ge,不過係合照,費事放上黎.......:67:
回復 34# trumanso
有幾個人跟住佢呀,仲幫我揸機tim
WOW ~ Mika ............
回復  Macross長谷有洋
真係MIKA黎ga,其實仲有幾張好清楚ge,不過係合照,費事放上黎.......
iceboy665 發表於 21-6-2010 09:34 AM

:77:
大大好幸福哦:61:我想撞到桐山  漣:35: