Toysdaily 玩具日報

[其他] Predators 2010

As quoted from SSF, this is just a forrest and doesn't looks anything like a game reserves or an alien planet to me......
原始類predators?

大大可否詳細介紹一下.
Starstalker 發表於 16-6-2010 06:48 PM

X 2
其實異形可以同人混種

我真係好想睇吓P仔同果個女角攪野, 生隻混種P出來。
原始類predators?

大大可否詳細介紹一下.
Starstalker 發表於 16-6-2010 06:48 PM

以小弟所知是這樣的,predators有分好幾類/等級,分別係電影,同漫畫出現,最早阿諾果出predator 1果種叢林背景既就係原始類,入面隻predator的武器比較少(只有肩炮,手刀,隱形)裝甲就更加薄得可憐,做形就好似d原始土著,不過雖然呢種predator既造型不佳,但佢地係predators族群中的狩獵高手,可能技術好,所以唔使著咁多甲{:2_115:} 新的predators2010就係跟住最原始既p1造型再加點改動黎拍,而大多數人都喜歡既AVP 1系列,裡面既咁多隻predators就好唔同,佢地隻隻著住型爆盔甲,加上各種超高科技武器(肩炮,手刀,槍,飛刀,網..等)其實呢班p仔係predators裡面既年青貴族,predators會將aliens放係唔同既星球,當年輕既p仔成長後,就會被派去呢d星球獵殺aliens,要殺哂先畢業,成為真正的hunter,所以AVP1裡面的p仔,其實係一班沒咩經驗既靓仔,所以佢地要立哂架餐仲要扮到鬼咁型,不過型仔始終著數d,fans都多d..:38:至於AVP 2果隻predator,雖然都有好裝備,好武器,但佢絕對唔係新仔,佢反而係predators更高級既戰士(去到傳說中未我就唔記得)總之就係勁野,d新手p仔去到aliens星球搞唔掂d aliens,就要佢出馬善後(救新仔!殺人類!殺異形!:66:)見佢係戲入面,一個"人"殺幾廿隻aliens仲有空間時間殺下人類,你就知佢唔係人咁品啦:69:
其實predators仲有漫畫同一d官方故事,裡面有講埋predators星球既野,例如predators本身係一個母系社會(唔係講少,聽講佢地既女人仲好打過男人)有大內侍衛級的predators,有神官..等等
以上是小弟很久前連結過的一個介紹predators既網站看過的,現在憑記憶向大大解說,如有錯請見諒:75:
以小弟所知是這樣的,predators有分好幾類/等級,分別係電影,同漫畫出現,最早阿諾果出predator 1果種叢林背 ...
fruitswai9 發表於 16-6-2010 08:27 PM

好想再知多的~~~~~~~~~?
好想再知多的~~~~~~~~~?
barrybaby 發表於 16-6-2010 09:16 PM

http://www28.discuss.com.hk/view ... p;extra=&page=1
頭像被屏蔽

如上面既师兄一样d讲解说明多数都係同人..
官方根本就冇提过predator既生态,佢地係点样黎根本冇人知?净係交代过alien
呢隻直頭係P1個隻wo, d甲一樣的~
nam501xx 發表於 17-6-2010 10:05 AM

咁咪好囉....又可以比ht屈多次錢:75:
回復 25# Bebe*

乜唔係可以買少隻咩?:73:
nam501xx 發表於 17-6-2010 10:05 AM

佢一定係偷懶冇乜打獵....面同身都肥左好多~~~:66:
回復 24# nam501xx

唔通係前傳!!!!???
我想ht快d出figure黎睇下姐
D人類點夠打啊有咁多個.....
5130243 發表於 16-6-2010 09:14 AM

對P仔黎講, 人類晤係攞黎對打, 只係攞黎殺....:56: