Toysdaily 玩具日報

查看: 10124|回復: 9

[劇場創作] ROBOT 魂初號機開箱 + 魔童有少少鍾意左佢!!

今日終於買左LA~~(女友再送)....多謝!!:$
第一隻EVA 初號機入手!!!  

刀X2  槍X2  角X2  (咁多角....唔同質地?)

13隻手(夠晒玩!!!)

電線+AT 牆!!

整體:可玩性超高...美中不足係要換頭先可以暴走~~不過算啦~當多個頭用囉!!
關節設計超正~睇得出玩具越黎越進步~越黎越毒:ice:

玩左成晚仲玩緊!!!基本我想做咩動作都可以做到~:$

少講廢話!!!來個開箱故仔啦!!!

四葉妹妹: 主人終於入左手喇~等四葉幫你開箱啦!!:D

四葉妹妹: (變臉) 竟然害我主人走黎走去搵你!!等我黎招呼你啦~嘿嘿嘿!!:blame:

四葉妹妹: 初號機你同我出黎!!

初號機: 咩事呀??
四葉妹妹: 有種你就暴走俾我睇!!

初號機: 哇!!!!!
四葉妹妹被嚇倒了!!:time:

四葉妹妹: 魔童叔叔~E度交俾你LA!!我有D事要做~        四葉心諗:(咪玩~大熱天時~食雪條好過)

魔童: E隻咩黎GA................等等先!!!!

點解佢同我D色咁襯GA!!!!!!!......................................我有少少鍾意左佢呀....:46:

待續...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我都中左毒 , 呢位師兄個post 好毒

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... amp;from=indexfeeds
C hing~

Where to buy it?

PM me plz~
入得好....
之後點呀??
佢2個會做D咩呀!!!
魔童....你想點..
ROBOT 魂 EVA 真係好野黎架, 入得好呀 ching
ROBOT 魂 EVA 真係好野黎架, 入得好呀 ching
insomniac 發表於 20-6-2010 01:23 PM

x2
正野! :shiny:
:34:
:71: