Toysdaily 玩具日報

2010 E3 新聞公報

呢隻我都好有興趣, 到時又可以做沙包
bbf1125 發表於 17-6-2010 03:35 PM

等滴兄做完白老鼠先啦~~~我見好多air combo~~~應該幾高難度 :49:
你連nds 都唔放過 我諗我應該唔買, 我而家果部nds 放左成年都未玩過
bbf1125 發表於 17-6-2010 03:36 PM

如果有新mario我老婆應該唔放過~~~:(
我都覺佢 超唔靚仔 ... 不過 美國 野就係咁 ... 大大舊 ...
新機 賣點 除左 之前講過果 d ... 佢最大改 ...
Vince 發表於 15-6-2010 12:42 PM

係咪要新機先玩到kinect~~~:?
如果有新mario我老婆應該唔放過~~~
黑色三連敗 發表於 17-6-2010 04:58 PM

有牙 .... 有 2 隻
Mario Kart 3DS 同 Paper Mario 3DS
係咪要新機先玩到kinect~~~
黑色三連敗 發表於 17-6-2010 05:00 PM

我覺得會平常一樣,經Xbox Live更新

否則會使kinect 兩頭不到岸
有牙 .... 有 2 隻
Mario Kart 3DS 同 Paper Mario 3DS
Vince 發表於 17-6-2010 05:05 PM

2隻都唔啱佢~~~佢鍾意玩隻super mario~~~:DD
我覺得會平常一樣,經Xbox Live更新

否則會使kinect 兩頭不到岸
williamhychan 發表於 17-6-2010 05:16 PM

咁又係~~~唔係個個都會買新機~~~:( 如果只係俾新機~~~銷量一定死硬
咁又係~~~唔係個個都會買新機~~~ 如果只係俾新機~~~銷量一定死硬
黑色三連敗 發表於 17-6-2010 05:26 PM

佢個定價都死死地 ga la ...
btw ... 台灣 8月 有 ... 新機 ... hk 仲未 confirm
佢個定價都死死地 ga la ...
btw ... 台灣 8月 有 ... 新機 ... hk 仲未 confirm
Vince 發表於 17-6-2010 05:29 PM

我估聖誕節推~~~不過定價都吸引~~~:D
我估聖誕節推~~~不過定價都吸引~~~
黑色三連敗 發表於 18-6-2010 08:43 AM

hk 通常同 台灣 同步 的 ... 所以 8月 好大機會有 !
hk 通常同 台灣 同步 的 ... 所以 8月 好大機會有 !
Vince 發表於 18-6-2010 09:38 AM

過2個月有新機~~~我係咪買得早過龍~~~:56:
過2個月有新機~~~我係咪買得早過龍~~~
黑色三連敗 發表於 18-6-2010 09:45 AM

你都打左咁耐 ssf4 啦, 有賺架啦...:x
過2個月有新機~~~我係咪買得早過龍~~~
黑色三連敗 發表於 18-6-2010 09:45 AM

d 個又係 名句 出現時候 ...
早買早享受 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你都打左咁耐 ssf4 啦, 有賺架啦...
moodyblues 發表於 18-6-2010 12:08 PM

當係街機玩幾蚊局~~~阿q精神都抵 :x
d 個又係 名句 出現時候 ...
早買早享受 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vince 發表於 18-6-2010 12:26 PM

又黎~~~:no: