Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] 【真! 鐳射大炮 】 Reborns Cannon! (ROBOT魂 滲線水貼後...)

嗯..不俗呢, 但恐怕我只會滲線吧...:(
正野 :$
nice pics:71:
渗線後完全不像同一件玩具吧~~~~~~~~~~:$

模型咪仲慘,身上D黑線位全部要自己油/落貼紙
未知是否EFSF大冇影背面Reborn Cannon部分,
暫時睇D相,前面滲線位十隻手指數得晒,以SIDE MS水準黎講,算係ok架啦.
個D小水貼,又的確令人回味GFF系列...
不過GFF又冇R魂咁好玩咁多關節,針冇兩頭利既
如果呢隻Reborn Gundam你真係鍾意得好交關,以EFSF大大財力,已經叫左師傅做模型,靚到飛天LU
理想同現實永遠有少少落差,要靠大大自己去美化囉.
勁!! 大大真係可以影到呢隻一D膠味都冇!!:58: 但我始終覺得Reborns都係模型"型"D.....
模型咪仲慘,身上D黑線位全部要自己油/落貼紙
未知是否EFSF大冇影背面Reborn Cannon部分,
暫時睇D相,前面滲 ...
Toro 發表於 14-6-2010 16:32

haha, u totally understand my feeling! ;p
頭像被屏蔽
When amiami ship me my reborn 魂... after seeing ESFS 大大 posting, I am so regret to ship it on SAL instead of EMS!:56:
haha, u totally understand my feeling! ;p
Gundam@EFSF 發表於 14-6-2010 09:56 PM

我受你敬發,都修整左自己隻reborn,加左大量"紅疹"貼紙去增加GFF味...HAHAHA
但再睇返大大你個隻,我D貼太過火了,聽晚減緊D我再POST上黎TD先.
呢隻我都會同佢上下水貼 + 消光 :51:
煥然一新:71:
回復 24# hondacl7
u are not living in HK? :)
:57:
我受你敬發,都修整左自己隻reborn,加左大量"紅疹"貼紙去增加GFF味...HAHAHA
但再睇返大大你個隻,我D貼 ...
Toro 發表於 15-6-2010 03:34

look 4ward to urs! :)