Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 自改SHF 可cast off版 The Bee(已加改造心得 p.2 #21肩甲修正 #48)

想問damperfox大大究竟隻bee 個肩甲點可以固定在SHF bee 身上? 我發覺佢好易甩出來,有無計?:64:
想問damperfox大大究竟隻bee 個肩甲點可以固定在SHF bee 身上? 我發覺佢好易甩出來,有無計?
virtualman 發表於 24-6-2010 03:38 PM

li個應該係通病, 切得再好都無法避免, 其實將肩甲扣係胸甲度都係一個解決辦法, 不過我唔想咁做, 通常擺好姿態最後先裝肩甲, 另外兩隻改造後或多或少都有d類似問題, 不過, 如果唔係粗玩的話我是冇問題啦:(
想問damperfox大大究竟隻bee 個肩甲點可以固定在SHF bee 身上? 我發覺佢好易甩出來,有無計?
virtualman 發表於 24-6-2010 03:38 PM

最後我重新痴番d剩餘ge膠上去, 利用臂甲上推的話基本上可以就咁攞上手玩唔會甩, sorry咁遲先po番個修正方法, 希望幫到巴打你:(

補番軟膠後

套入方式

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x