Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SHF[非限定]空我究極形態Kuuga Ultimate form 報告呈上

多謝咁多位BRO支持支持:77:~

:67:亂兄, 係~今次頭部都係有同一夾口瑕疵, 好似已經比紅金同黑金好一點點, 相對FJ就無E個問題, 希望有機會跟323同你去出動:43:
感謝報告~

的確, 股關節能像Gills那般就好了...現在把玩的時候要留意會否刮傷大腿的顏料...
ZIN大果然快手,雖然我都入咗,但rider kick有D怪,見仁見智啦,但都係好正...:52:
愈睇就愈靚:shy:
Nice UK... indeed this is one of the best SHFs so far beside Piccolo.
Its shoulder joint design could be a bit better though...
為何沒有附上武器?難道又出限定來暫你班fans?記得以前SIC版有齊成set武器(劍、棒、弓)
ZIN大果然快手,雖然我都入咗,但rider kick有D怪,見仁見智啦,但都係好正...
axess51 發表於 11-6-2010 12:58 PM

係, 今次我都擺得唔令, 因左腳就住就住拎泥擺, 等我入多隻再勁拎佢:DD. PS: 你個頭像就真係正
愈睇就愈靚
零光 發表於 11-6-2010 01:11 PM

:D咁就入番隻玩下LA~
好靚啊D相!!!!~~~我中毒啦~~~
為何沒有附上武器?難道又出限定來暫你班fans?記得以前SIC版有齊成set武器(劍、棒、弓)
yiquanken 發表於 11-6-2010 01:20 PM

裝著變身版也有喔~
說不定會附屬在往後可能發售的其餘三個Rising形態, 或者在魂shop來個UK武裝套組...
support:71:
UK 好正
zin 兄D相 更正:71:
d相影得好靚~!!!
不過想問"開盒lu"果張相, 左右手都掂住個盒, 咁邊隻手揸機.....:69:
ZIN 兄~~~睇得到你尋晚好努力咁影相出呢個報告~~~辛苦晒啦~~~俾個讚你~~~
Somebody_Ex 發表於 11-6-2010 06:20 AM

x2:$
裝著變身版也有喔~
說不定會附屬在往後可能發售的其餘三個Rising形態, 或者在魂shop來個UK武裝套組...
手榴蛋包飯 發表於 11-6-2010 01:38 PM

UK劇中有用過武器嗎?