Toysdaily 玩具日報

查看: 8006|回復: 30

[分享討論] 魂 web限定item 有冇機會再販?

bandai 有冇咁好死唔再販?
魂 web 出左咁多次限定 item 有冇再販過?
=-=...應該不會吧...
畢竟佢賣咁貴都係想以罕為貴吧..
一定唔會 - -
如果佢返出左一定比人插死 :)
好難講
暫時再販過的魂 web限定item, 只得exia r2 parts
Wrong post and I help u to move already! :)
你今日話唔會.....聽日再版咁點呀? 特別係bandai尼間野......記住bandai 係一間公司,佢出玩具係為左賺你錢...唔係為左完成你地的夢想.....佢一個屈尾十同你講經過魂web 試賣後反應好好而家量產出....你吹佢脤咩?  你唔買大把人買...又達到佢目的....正所謂小你一個唔小...多你一個唔多....不斷有新玩家加入..就一定有需求....
咁有冇試過第一次限訂,之後就量產?
有機會再販
有機會再販
戀愛小王子 發表於 9-6-2010 10:41 AM

到佢真係有再版係唔知幾多年後,到時可能已經唔想玩:34:,
無話無機會的
因為在日本魂web限定既定價係同量產一樣, 只係黎到香港先會出現魂web限定既價高過量產
所以就算佢量產對日本既玩家應該係無影響
我唔覺得笨大會顧香港玩家既感受
你睇香港魂web幾廢就知
之前試過限定品再販...
如果我錯過了的款式能再販的話我當然高興...
我唔期望魂web再販:p我期望新電王一隻再販就夠∼:x
我隻turn a 同turn x 對決set 就唔多覺有再出