Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 375劇場 VOL 1 之 WAR MACHINE 之系譜

375劇場 VOL 1 WAR MACHINE 之系譜

前言:好多人要買齊IRON MAN Mark1~Mark VI,但係見D上色真係買唔落手。咁橋買到WAR MACHINE,冇理由冇其他角色陪佢。咁橋又搵到MARK 2。可以建立WAR MACHINE系譜。

WM:「我係WAR MACHINE, 好多人想要我。」

VOOOOOM.......

WM:「咦...你係乜水?」

MARK 2:「靚仔,唔好唔記得你係由我演變出來的,可以話我係你老豆。」

WM:「噢...好閃...你真係高貴...請受小弟一拜...

MARK 2:「雖然我係大咖哩啡,但我係唯一兩集都有戲份的機体來的。」

WM:「係WOR...

MARK 2:「而家d後生冇大冇細,等我教訓下你先得!.

WM:「咦...果邊有dWOR...

MARK 2:「邊度?

WM:「我感到有股強大力量...

VOOOOM.....

WM:「肥佬,你係乜水?」

MARK 2:「衰仔,佢係Mark 1呀,可以話佢係我老豆。」

MARK 1:「靚仔,唔好唔記得你地都係由我演變出來的......

WM & MARK 1:「請受小弟一拜...

MARK 1:「而家d後生冇大冇細,等我教訓下佢先得!.

MARK 2:「老豆,細路仔唔識世界...你唔好怪佢LA...衰仔,重唔叫快d叫阿爺...

WM:「哦,阿爺。」

WM & MARK 2:「咦...果邊有dWOR...

MARK 1:「邊度?

MARK 2 & WM:「我地感到有股強大殺氣...MARK 1:「我都FEEL到有股強大殺氣...

欲知後事如何 請看下回分解

下回預告 375劇場 VOL 2 強者登場

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
好得意~~~支持~~~:)
MKII 的反光效果挺不錯的~
回復 3# 手榴蛋包飯

Yeah...like the movie
頭像被屏蔽