Toysdaily 玩具日報

查看: 11208|回復: 12

[玩具攝影] 幪面超人Gills # S.H.Figuarts

SHF慢慢地進步之作(shf都出左幾十款啦)

Masked Rider Gills

呢隻Gills,真係,樣靚,身型正,高可動,配件豐富,可算是shf拉打中最正的出品
唯一不太滿意是(其實係不滿意其他已推出的太瘦)…他比其他shf拉打都要大隻,但這樣的比例才正常
(看過shf拉打555試作圖/實物圖,比例更大隻…,大腿相當肥美,唔通shf轉型?唔好玩啦,d身型比列好似呢隻GILLS就可以了,but…實物出左,已成定局…)
最後都係果句,還是等待ing,SIC出GILLS
也好期待會出shf agito的最後兩個form
另外,之後推出的shf ex-gills 又買唔買好呢?

預告:將會盡快介紹shf FANGJOKER

後記:由於近日有心機影相及好心急上載這輯相片,居然忘了影gills與愛車GILLS RAIDER的合照,我都會盡快補上,留意留意^^
其實Gills係劇入面都係好瘦.......我呢兩日睇返全套Agito先發覺:71:
相影得好靚,Gills實在靚冇得頂:71:
Gills個演員退出藝能界了.........:38:
GILLS真是悲劇英雄呢。。。
好似比較少GILLS的報告!!
多謝大大用心分享!!:73:
:71:
比較期待Fang Joker:71:
比較期待Fang Joker
F.S.飛煞 發表於 7-6-2010 05:31 PM

x2:71:
十卜:71:
我中意第2個型態多d.. :78:
好靚...
但我...都係.想.
等gills extreme...
:71:
果然呢个SHF素质好高。
呢個型態既gills先好睇.....:61: